Onsite, B-körkort och letar ditt första IT- jobb? i Stockholm

Publicerad:
2018-03-19
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201129511
Sista ansökningsdag:
2018-10-26
Kontakt:
Joanna Hansson
Söker du ditt första IT- jobb och vill arbeta för en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Är du intresserad av ett långsiktigt uppdrag där du får utmana dina kunskaper och skaffa mer erfarenhet?

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

En av Sveriges mest välkända och mest eftertraktade arbetsgivare söker nu 2 personer till deras kontor i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta som supporttekniker och onsite tekniker. Kunden är en mycket attraktiv arbetsgivare och det är mycket meriterande att kunna sätta dem på sitt CV. För att kunna arbeta hos kunden krävs det att du är skötsam och pålitlig.

Vi ser långsiktigt på uppdraget och Dfind har en väletablerad relation med kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Stödja slutanvändare av myndighetens lednings- och informationssystem med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport.
 • Registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem.
 • Bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund.
 • Stödja användare avseende login- och kontohantering för myndighetens lednings- och informationssystem med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport (Service Desk).
 • Utöva lokal support genom felsökning, byte och installation utav hårdvara och mjukvara.
 • Nyinstallation och oroinstallation via RIS och koppling av nätverksuttag är andra uppgifter som förekommer samt felsökning, byte och installation av konferensrumsutrustning och uppsättning av övnings/utbildningsmiljöer (på plats).
Krav

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
 • Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem
Meriterande

 • Kunskap om ITIL
 • Gärna 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Som person är du lojal, trevlig och social. Du trivs med att träffa nya människor och är villig att hjälpa dem med deras tekniska problem. Du kan arbeta bra både självständigt och tillsammans med andra.

Ta chansen och sök till en av Sveriges häftigaste arbetsgivare. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka din ansökan.

Har du frågor? Kontakta joanna.hansson@dfind.se

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Ansök snarast eftersom intervjuer sker löpande.

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.