Onsite tekniker till uppdrag i Landskrona

Publicerad:
2019-03-12
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208257
Sista ansökningsdag:
2019-04-05
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Brinner du för IT och vill utveckla din kompetens? Är du intresserad av att lösa tekniska problem och gör detta med ett leende på läpparna? Då kan du vara vår nästa stjärna! Vi söker nu en Onsite tekniker till uppdrag i Landskrona.

Om rollen
Som Onsite tekniker kommer du vara ute hos kund och ge den support som behövs i system och utrustning för att stödja användaren i nyttjandet av dessa. Detta innebär att utföra installationer, reparationer, uppgraderingar samt underhållsarbete av hårdvara/mjukvara. Som Onsite tekniker instruerar du även kunder i drift och underhåll av system och utrustning. Din uppgift kommer att bestå av att bidra med din tekniska kompetens samtidigt som du får användaren att känna sig väl bemött. Ett stort IT intresse, goda kunskaper om datorer och kringutrustning samt en hög servicekänsla är därför av största vikt.

Kvalificerande:

  • 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Gymnasialutbildning eller högre, gärna inom IT.
  • Erfarenhet av underhåll och drift av mjukvara/hårdvara.
  • Erfarenhet av installation och reparation av mjukvara/hårdvara.
Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget beräknas börja den 1 maj och pågå under 5 månaders tid.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill fortsätta att utvecklas inom området. Du som person är ambitiös, teknikintresserad och ser dig själv som en problemlösare. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven, lyhörd och har ett stort engagemang i arbetet. Att få användarna att känna sig väl bemötta är något du brinner för och att vara social faller sig naturligt för dig!

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta ansvarig Konsultchef: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Landskona
Omfattning: Heltid