Product Specialist i Fagersta

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Fagersta, Västmanlands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158149
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Kontakt:
Mari Larsson
Product Specialist – Seco Tools

Sök ett stimulerande jobb som utformar lösningar till kunders olika utmaningar!

Vi söker nu en driven och erfaren Produktspecialist att styra användarna genom den digitala uppvisningen av våra produkter som finns på vår hemsida för att hitta rätt produkt. Goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Om rollen

Operativt arbete med digitala lösningar på vår hemsida, vilket täcker allt från små förbättringar, större ändringar, produktstruktur och presentation till medverkan i olika projekt. För att omsätta kundens behov till beställning behöver du känna till våra produkter, kunna hemsidan för att hitta rätt och ha förmågan att kommunicera för att förstå kundens behov och de olika problem som de möter.

Du behöver förstå vilka vägar kunden behöver ta för att hitta produkterna, deras användarupplevelse som du ska omsätta till beställning och komma med förbättringsförslag.
Även samla och ta emot återkoppling, prioritera och hantera direkt kommunikation till IT- och Marknadsavdelningarna samt övriga intressenter.

Kompetens: Du behöver grundläggande IT-förståelse, inte nödvändigtvis programmeringskunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av PIM, PLM och JIRA system, produktinformation, , produktdata, UX- och interaktionsdesign samt marknadsföring.
Vi ser även gärna att du har teknik- och affärsintresse.

Nyutexaminerade inom områden Ingenjörsvetenskap, Teknik, IT samt Digital Marknadsföring är mer än välkomna att söka.

Du behöver kunna engelska flytande, både i tal och skrift.


Personlighet
Som person är du lyhörd och strukturerad med ambition att utvecklas i företaget.
Du har engagemang och kreativitet som passar i vår nya avdelning som utformar nya lösningar för en bransch som genomgår stora förändringar.

Omfattning: Heltid


Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools AB

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 juli 2018

Start: Omgående

Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer.