Produktägare till GS1 Sweden i Stockholm

Publicerad:
2018-09-07
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201151545
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Marcus Grahn
Vill du vara med och driva utvecklingen av produkter som hjälper till att digitalisera Sveriges varuflöden? Är du en erfaren och driven Produktägare som brinner för big data och digitalisering? Läs här!

Produktägare till GS1 Sweden
Vi söker en Produktägare som ska driva produktutvecklingen av GS1:s produkter och tillsammans med teamet utveckla GS1 för att vara den bästa tjänsten på marknaden inom hantering av produktinformation, digital produktkvalitet och produktbilder. Hos oss ingår du i en världsomspännande business som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt.

Om rollen
Som Produktägare arbetar du med att ta fram produktstrategi, skapa road maps och identifiera nya funktioner för produkterna. Det dagliga arbetet består bland annat av att översätta krav till user stories/quality criterias, marknadsanalys, workshops med referensgrupper, tekniska diskussioner och acceptanstest. Du kommer att vara länken mellan IT-, Operations och Head of Products och bidra till en bra balans mellan tekniska förbättringar och nya funktioner. I rollen ingår även samarbete med resten av organisationen (såsom utvecklingslag, andra produktägare, systemarkitekter, affärsutveckling, marknadsförare) kring verksamheter, krav, processer och prioriteringar.

GS1-teamet är tvärfunktionellt och vi strävar ständigt efter att förbättra vår produkt, teknik och optimera kundupplevelsen. Du kommer att tillämpa datastyrda och iterativa strategier för att nå dina affärs- och användarmål och du kombinerar produktstrategiarbetet med operativa uppgifter.

Din Profil
Vi söker dig som är en erfaren produktägare med passion kring big data, digitalisering och agil produktutveckling. Vi tror att du tidigare har arbetat med utveckling av digitala produkter (gärna inom B2B) och behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt på en hög nivå. Har du kunskap om UX och erfarenhet från retail är det meriterande.

Vi söker dig som är professionell, förtroendeskapande och en stark kommunikatör. Du ser till affärsvärde och kan prioritera och balansera önskemål från olika intressenter, är nyfiken avseende ny teknik och snabb på att lära dig nytt. Självklart är du självdrivande och strukturerad och har förmåga att röra dig mellan helhet och detalj.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn, marcus.grahn@dfind.se, 072-4501533

Ingen produkt är bättre än sin digitala story. Vi hjälper dig att få den berättad.

GS1 Sweden ägs till lika stora delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH). Företaget ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.