Produktägare webb & e-handel till Göteborg!

Publicerad:
2019-03-01
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201205442
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Henrietta Bolander
Är du en produktägare som vill utvecklas och jobba tätt med organisationen? Vill du utvecklas och ha en roll du har stor möjlighet att vara med och utveckla din roll? Då kanske detta är ditt nästa steg!

Till utvecklingsavdelningen söker vi nu en engagerad produktägare med intresse för digital transformation och som tycker om att arbeta i en agil miljö tillsammans med kollegor och beställare. Du erbjuds en social arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vad får du göra? Du jobbar som produktägare för onlineteamet och kommer ha ansvar för att driva den digitala utvecklingen i organisationen. Vi arbetar nära affären och du kommer vara en del i ett engagerat och positivt gäng. I rollen ingår att leda det dagliga arbetet, ansvara för backlog, sprintplanering, standups, roadmap och att skapa värde genom digitala lösningar.

Vem är du? Vi tror att du har några års erfarenhet som produktägare eller projektledare inom webb och gärna e-handel. Du brinner för kundupplevelsen och har vana av att jobba nära tekniken tillsammans med utvecklare. Du har lätt för att kombinera både affärsvärde och teknik i din leverans. Agila arbetssätt som tex Scrum känns för dig som en vanlig dag på jobbet.

Du trivs i dialogen med beställare och affären och har förmåga att vara proaktiv, rådgivande och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kompetenskrav:

  • Erfarenhet, min 1 år av liknande roll, Produktägare eller projektledare
  • Erfarenhet av e-handel / webb
  • Svenska i tal & skrift
  • Scrum-certifiering
Meriterande: erfarenhet av att jobba med EPiServer, inRiver eller andra e-handelslösningar

Vad erbjuder vi? Initialt börjar du din anställning, 6 månader, som konsult hos oss på Dfind IT därefter blir du anställd av kund, förutsatt att allt känns bra för båda parter. Här blir du en del av en organisation som växer och satsar på sina medarbetare.

Placering: Sisjön, Göteborg

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-03-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Henrietta Bolander, 0724518797, henrietta.bolander@dfind.se Kontakta gärna vid frågor, men ansökan görs nedan!