Produktspecialist med utvecklarkompetens - Inmotion AB

Published:
2019-02-18
City:
Tyresö, Stockholms län
Category:
Specialist
Position:
Övrigt
Job type:
Heltid
Job type:
Rekrytering
Reference number:
201198045
Last apply date:
2019-03-07
Contact:
Ronja Hultkrantz
Phone number:
+46734018730
Produktspecialist med utvecklarkompetens till Inmotion AB
Vill du arbeta i ett världsledande företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Inmotion AB söker en medarbetare med kunskap inom systemutveckling, som nu vill ta ett större ansvar som produktspecialist!

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att vidareutveckla och underhålla ett användarverktyg för Inmotions kunder och slutanvändare av elektriska fordon. I rollen ingår stort mått av kommunikation med kunder för att få feedback på hur verktygets funktioner och utseende kan förbättras för att det ska bli så användarvänligt som möjligt.

Som produktspecialist är du drivande i hela kedjan för utveckling av användarverktyg, vilket även innefattar projektledning till viss del. Vidare skall produktspecialisten även ta fram planer för framtida förbättringar, vilken även bör inkludera en framtida utveckling där verktyget även finns tillgängligt på mobila plattformar (iOS/Android). Arbetet sker mestadels självständigt och ger stort utrymme för frihet och kreativitet, samtidigt som ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget och hos våra kunder också är nödvändigt.

Din profil
Vi tror att du är en duktig systemutvecklare med teknisk bakgrund, som vill ta ett större ansvar för att driva utveckling av en produkt. Du har förmåga att sätta dig in i kundens behov och vill gärna jobba med kontinuerliga förbättringar och funktionsutbyggnad. Du är kommunikativ och trivs med att träffa kunder för att stämma av behov, samt för att hålla utbildningar. För rätt person är engagemang och vilja att driva arbetet framåt viktigare än antal års arbetslivserfarenhet

  • Civil-, högskoleingenjör, eller motsvarande (gärna inom elektroteknik/maskinteknik)
  • Erfarenhet av systemutveckling (gärna Python, C/C++)
  • Erfarenhet av realtidskommunikation / inbyggda system
  • Erfarenhet av grafiska användargränssnitt (GUI)

Meriterande kompetenser är:

  • Erfarenhet av modulär mjukvaruarkitektur
  • LabView
  • IOS / Android, Wifi / Bluetooth
  • CAN / CANopen / J1939

Tjänsten är huvudsakligen stationerad i Stockholm men resor till kunder och andra kontor inom koncernen förekommer.

Om Inmotion

Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och bussar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På huvudkontoret i Stockholm arbetar cirka 160 anställda och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien, sedan hösten 2014. Hemsidan; www.evs-inmotion.com