Projektledare med intresse för IT i Östhammar

Publicerad:
2018-03-14
Ort:
Östhammar, Uppsala län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201128936
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Till en av våra kunder i norduppland söker vi nu en projektledare med intresse för IT.

I rollen som projektledare arbetar du huvudsakligen med projektledning relaterade till uppgraderingar av system och applikationer. Många av dessa projekt är i dagsläget i startgroparna och en viktig uppgift består i att leda projekten från uppstart till avslut.

Tjänsten är förlagd till 75-100% fördelat på 3-5 dagar heltid i veckan.

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha ett par års erfarenhet av att driva och leda projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT och tidigare kommit i kontakt med processer så som ITIL.

Krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: 75-100%

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.