Projektledare till internationellt e-handelbolag i Stockholm

Publicerad:
2018-09-27
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201174350
Sista ansökningsdag:
2018-10-24
Kontakt:
Ulrika Morell
Telefonnummer:
0708783964
Vi söker en Projektledare till ett internationellt e-handelbolag inom bilbranschen.
Vi söker nu en driven och kommunikativ Projektledare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av E-handeln i en internationell och snabbväxande miljö.

Dfind söker för kunds räkning en Projektledare till ett internationellt e-handel bolag inom bilbranschen, Skruvat.se & Bythjul.com

I den här rollen kommer du att arbeta i en dynamisk miljö med framåtanda, och anta den spännande utmaningen att bygga upp och driva utvecklingen av deras projektledarfunktion.

Om rollen
I rollen som Projektledare kommer du tillsammans med befintlig projektledare att vara drivande för att bygga upp projektledarfunktionen. Här finns stora möjligheter att påverka med dina idéer och kunskaper för att utveckla och skapa processer, rutiner samt målsättningar för att driva och utveckla projektledarfunktionen inom bolaget. Du kommer att ha ett ansvar för att leda och planera utvecklingsprojekt inom bolaget på både kortare och längre sikt, de flesta projekt pågår mellan 3-5 månader. Du ansvarar för att fånga upp verksamhetens behov, genomföra förstudier och prioritera arbetet utifrån det.

Du kommer att rapportera till CTO.

Du kommer att ha en stor del internationella kontaktytor med externa leverantörer samt inom koncernen.

Din profil
Vi söker dig som har förmågan och viljan att arbeta både hög och lågt och som trivs att arbete i en entreprenörskultur. Du har en förmåga att lyfta de strategiska frågorna samtidigt som du har lätt för att omsätta dina teoretiska kunskaper inom projektmetodik i praktiken. Du har i dina tidigare roller som projektledare erfarenhet att arbeta med utveckling av verksamheters processer och flöden.

I rollen krävs att du, utöver fem års projekt ledarerfarenhet och en god teknisk grund, är flytande i svenska och engelska. Vi ser att du har erfarenhet från att ha arbetat med Webb/Online tjänster (publika sajter). Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från E-handel och kunskap inom Scrum & Jira.

Som person ser vi att du är teamorienterad och prestigelös, har ett helhetstänk och drivs av att arbeta med förbättringsarbete. Du värdesätter kvalitet i leveranser och har ett genuint intresse för IT, samverkan och ledarskap. Vi söker dig som känner ett starkt engagemang och driv av att arbeta i en dynamisk och föränderlig kultur och miljö.

Ansökan
Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid, med placeringsort Stockholm.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Morell, ulrika.morell@dfind.se, tel: 070-878 39 64

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Skruvat.se & Bythjul.com

Vi har ett av Nordens bredaste sortiment av reservdelar, tillbehör och däck & fälg. Vår ambition är att vara våra kunders första val när de behöver hjälp med bilen. Skruvat & Bythjul är Nordens ledande e-handlare för det du behöver till din bil. Vi ägs av Mobivia som driver några av Europas största verkstadskedjor. Här finns möjligheten att få verka i två världar, både i en snabbväxande entreprenörskultur och samtidigt dra fördelar av den stora internationella koncernen. Många som arbetar här drivs av ett bilintresse och vi är b.la huvudsponsorerna till Rally Sweden. Vi omsätter tillsammans över 700 mkr per år.