Projektledare/Engagement Owner till Cerner i Lund

Publicerad:
2019-01-31
Ort:
Lund, Skåne län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201199667
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Malin Magnusson
Telefonnummer:
+46705692628
Dfind IT har inlett ett spännande samarbete med Cerner där vi kommer att hjälpa dem att tillsätta ett antal viktiga tjänster till två av Cerners stora projekt som kommer att påverka vårdupplevelsen för hundratusentals människor i Skåne och Västra Götaland.

Som ett led i detta söker vi nu för Cerners räkning en Projektledare/EO för att delta i ett spännande projekt för Region Skåne. I din roll som Projektledare/EO på Cerner kommer du att leda samt stödja ett team av kollegor som ansvarar för att nå kundprojektets mål. Du kommer att påverka och samarbeta med både interna parter hos Cerner samt externa parter hos kunden för att upprätta och realisera projektmålen. Dessutom kommer du att vårda kundrelationen för att uppnå affärsmålen.

Om Cerner
Cerner tror på att bygga positiva och långsiktiga partnerskap för att skapa värde för hälso- och sjukvården. Våra intelligenta plattformar och tjänster används på över 27 500 vårdenheter världen över. Genom att ansluta människor, information och vårdinrättningar hjälper vi till att hantera hälsan hos 110 miljoner medborgare globalt. Tillsammans med kunder och branschpartners integrerar vi hela hälsosystem för att de ska kunna leverera smartare, värdebaserad vård, bättre resultat och proaktivt hantera och förbättra hälsan för den enskilda individen och för hela samhällen. För mer info om Cerner, besök www.cerner.se

Om projektet
Cerners projekt i Region Skåne syftar till att skapa en integrerad digital vårdmiljö som kommer att ersätta många av de befintliga IT-systemen på regionens sjukhus och vårdcentraler. Den nya digitala vårdmiljön innefattar bland annat en helt ny lösning för att hantera hälsan hos regionens 1,3 miljoner invånare och ett modernt digitalt vårdsystem som möjliggör ökad patientmedverkan och förbättrad arbetsmiljö för vårdpersonal. I detta projekt kommer du därmed att få möjlighet att påverka vardagen för medarbetare inom Region Skåne såväl som att förbättra vårdupplevelsen hos patienter.

Om rollen
Utöver att leda och stödja dina kollegor för att uppnå projektmålen, så kommer du som Projektledare/EO att vara ansvarig för att sätta upp och upprätthålla en projektplan baserat på avtalsförpliktelser, projektresurser, budget och omfattning enligt projektplan samt kontraktsförpliktelser. Du kommer även att utvärdera risker med projektet och eskalera vid behov, hantera projektets milstolpar och följa upp både det interna projektet och externa kundteamet.

Kvalifikationer:
För att lyckas i denna roll bör du ha minst 4 års erfarenhet av projektledning. Du bör vara självgående, driven och relationsskapande. Dessutom är du prestations- och målinriktad och arbetar på ett strukturerat sätt. Du bör även vara kunnig inom Microsoft Project och de övriga delarna av Microsofts Officeprogram.

Vi tror även att du har/är:

  • Kandidatexamen eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Flytande i engelska och svenska (C1)
Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med Health Care Information Technology (HCIT)
  • Någon certifiering inom projektledning, såsom exempelvis PMP eller Prince2
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar Cerner med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på malin.magnusson@dfind.se/0705692628