Rekryteringskonsult inom IT i Linköping

Publicerad:
2017-05-03
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201028464
Kontakt:
Sebastian Dejler
Chefer söker vår expertis för att rekrytera IT-specialister. Det är här du kommer in i bilden. Vi tror nämligen att det här är något du är bra på. Ditt kontaktnät på IT-kandidatmarknaden i kombination med våra kunder blir sannolikt en spännande mix. Kika gärna vilken typ av tjänster och bolag vi jobbar med. Vi är stolta över våra fina samarbeten!

Ett av våra viktigaste fokusområden är att fortsätta utveckla vår starka och framgångsrika rekryteringsaffär. Med anledning av detta vill vi förstärka teamet med ytterligare en rekryteringskonsult.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ditt arbete som rekryteringskonsult på Dfind IT handlar om att hjälpa andra att lyckas. Vi har gedigna och framgångsrika rekryteringsprodukter och en stark tro på fortsatt framgång. Som rekryteringskonsult kommer du dessutom vara med i den fortsatta uppbyggnaden av Dfind IT:s rekryteringsaffär i Östergötland och Jönköpings län.

Vad åstadkommer vi om dagarna?

  • Vi matchar människor med andra människor i organisationer.
  • Vi för en konstant och intressant dialog med högt tekniskt innehåll med våra kunder, kandidater och kollegor.
  • Vi letar spännande och intressanta arbetsplatser för människor i vårt kontaktnät.
  • Vi tillför nytänkande i rekryteringsprocesserna och agerar sparringpartner till rekryterande chefer.
  • Vi hjälper människor till en spännande karriär.
  • Vi utvecklar oss själva för att kunna vara konsultativa och proaktiva i relationen med våra kunder och kandidater.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor erfarenhet av rekrytering och search av IT-kompetens där du brinner för att lyckas hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund. Du har erfarenhet av att arbeta med, alternativt i, större IT-organisationer. Din erfarenhet tillsammans med ett eget nätverk på IT-kandidatmarknaden kommer att vara en viktig del av din och vår framgång.

Du drivs av att samarbeta med kunden i ett partnertänk och du älskar att göra affärer. I övrigt är du affärsdriven och resultatinriktad med förmåga att tänka strategiskt och fatta snabba beslut.

Som sökande har du god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

Det är meriterande med certifieringar inom personlighetsbedömning samt erfarenhet av tekniska tester.

Varför Dfind IT?
Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik och där du har direkt inflytande på din egen och Dfind IT:s utveckling.

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Sebastian Dejler (Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-290605 alternativt Claes Johansson (Business Area Manager) på claes.johansson@dfind.se eller 0733-241086.

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.