Rekryteringskonsult inom IT i Linköping

Publicerad:
2018-03-12
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201131267
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontakt:
Sebastian Dejler
Ett av Dfind IT:s viktigaste fokusområden är att fortsätta utveckla vår starka och framgångsrika rekryteringsaffär. Med anledning av detta vill vi förstärka teamet med ytterligare en rekryteringskonsult.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ditt arbete som rekryteringskonsult på Dfind IT handlar om att hjälpa andra att lyckas. Vi har gedigna och framgångsrika rekryteringsprocesser och en stark tro på fortsatt framgång. Som rekryteringskonsult kommer du dessutom vara med i den fortsatta uppbyggnaden av Dfind IT:s rekryteringsaffär i Östergötland och Jönköpings län.

Vad åstadkommer vi om dagarna?

  • Vi matchar människor med andra människor i organisationer.
  • Vi för en konstant och intressant dialog med tekniskt innehåll med våra kunder, kandidater och kollegor.
  • Vi letar spännande och intressanta arbetsplatser för människor i vårt kontaktnät.
  • Vi tillför nytänkande i rekryteringsprocesserna och agerar sparringpartner till rekryterande chefer.
  • Vi hjälper människor till en spännande karriär.
  • Vi utvecklar oss själva för att kunna vara konsultativa och proaktiva i relationen med våra kunder och kandidater.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering/bemanning där du brinner för att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund. Har du tidigare arbetat med rekryteringar inom IT eller har ett intresse för området är det mycket meriterande.

Du drivs av att samarbeta med kunden i ett partnertänk och du älskar att göra affärer. I övrigt är du affärsdriven och resultatinriktad med förmåga att tänka strategiskt och fatta snabba beslut.

Som sökande har du god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

Varför Dfind IT?
Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik och där du har direkt inflytande på din egen och Dfind IT:s utveckling.

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Sebastian Dejler (Senior Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-290605 alternativt Claes Johansson (Affärsområdeschef) på claes.johansson@dfind.se eller 0733-241086.

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultbolag inom IT som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver inom IT.

Keywords:
Researcher, Rekryterare, IT-rekryterare, Headhunter, Headhunting, Employer branding, Talent Search, Candidate search, kandidatansvarig, Technical recruiting, Technical recruiter, IT Recruitment, Talent Acquisition