Robotic Process Automation (RPA) utvecklare till Peab i Ängelholm

Publicerad:
2018-07-30
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Programmerare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201164629
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Anna Nydahl
Telefonnummer:
0733-573601
Automatiseringsbehovet inom Peab ökar i takt med teknikutvecklingen och ökad standardisering av processer. Peab IT (en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen) söker därför en RPA utvecklare.

Vi är i uppstartsfasen av vår robotiseringsresa och du kommer vara en del av vårt spännande utvecklingsarbete med att effektivisera och automatisera rutiner och processer som tidigare har varit manuella. Tjänsten är ny, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka och att utveckla rollen. I rollen som RPA utvecklare kommer du att vara placerad i fina nybyggda lokaler på Valhall Park i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter
Som RPA utvecklare kommer du att ingå i gruppen IT System som arbetar med system och applikationer som stödjer Peabkoncernen. Du kommer du arbeta med att utveckla robotiserade processlösningar samt optimera användandet av robotmjukvara. Du kommer även vara ansvarig för viss dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av mjukvaran.

Du kommer att utföra ditt arbete tillsammans med ett virtuellt team av experter för de olika funktionerna som även fungerar som uppdragsgivare/beställare.

Din profil
Du har intresse och erfarenhet av processtyrda organisationer samt grundläggande programmeringskunskaper. Vidare är du analytisk, har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem.

I din roll som RPA utvecklare kommer du att komma i kontakt med många funktioner inom Peab och det är därför viktigt att du är öppen och social. Du behöver även vara pedagogisk för att kunna diskutera fram olika lösningar.

Roboten interagerar med de interna IT-systemen på samma nivå som en mänsklig användare så du behöver inte vara en avancerad utvecklare men lättare programmeringskunskaper är fördelaktigt och du behöver ha en bra grundförståelse för IT samt hur IT interagerar med övrig verksamhet.

Du har ett stort tekniskt och digitalt intresse och trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden.

Om Peab
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

www.peab.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Ängelholm
Uppdragsgivare: Peab
Omfattning: Heltid
Start: Q3/Q4 2018