Robotics utvecklare till Peab i Ängelholm

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201108938
Sista ansökningsdag:
2018-03-25
Kontakt:
Anna Nydahl
Telefonnummer:
0733-573601
Är du en utvecklare som brinner för script & automation? Drivs du av att effektivisera och automatisera rutiner och processer?

Peab är ett expansivt och framgångsrikt företag som bygger sin verksamhet kring sina engagerade medarbetare. Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Automatiseringsbehovet inom Peab Support och övriga koncernen ökar i takt med teknikutvecklingen och ökad standardisering av processerna. Peab IT ser därför ett behov att förstärka gruppen IT System och söker efter någon som vill vara med och effektivisera och automatisera rutiner och processer. I rollen som Robotics utvecklare kommer du att vara placerad i fina nybyggda lokaler på Valhall Park i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter
Som Robotics utvecklare kommer du att ingå i gruppen IT System som arbetar med system och applikationer för Peabkoncernen. Det är en ny roll som du kommer att ha möjlighet att utveckla tillsammans med specialisterna för respektive stödsystem. Specialisterna kommer att fungera som uppdragsgivare till vad som ska automatiseras inom Peab. Rollen innebär att du är med från början och designar en process som utmynnar i ett körschema och ett script till ”roboten”. Du är med andra ord med i hela processen att automatisera rutiner och handhavande i systemen. Vidare kommer du att konfigurera automatiseringsflöden samt förvalta automatiseringsapplikationen. I rollen som Robotics utvecklare ingår det även att arbeta med lösningsdesign för att automatisera vissa processer och att arbeta med omvärldsbevakning.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll. Du har ett stort intresse av programmering och logiskt tänkande och gillar att lösa problem. Det är meriterande om du har arbetat med systemutveckling, processritning (Visio) och automatiseringsverktyg tidigare.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och gillar ordning och reda. I din roll som Robotics utvecklare kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du är öppen och social.

Om Peab
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

www.peab.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Ängelholm
Uppdragsgivare: Peab
Omfattning: Heltid
Start: Q2 2018