Scrum Master

Publicerad:
2018-04-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Testare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201143619
Sista ansökningsdag:
2018-05-07
Kontakt:
Tom Jonsson
Till vår kund söker vi nu en engagerad och leveransfokuserad Scrum Master!

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter!

Om uppdraget


Scrum mastern kommer att vara drivande vid implementeringen av scrum metodologin. Kunden förväntar sig leverans av kreativa och effektiva lösningar som möter kunders krav och även konstruktivt arbete med olika funktioner inom kunds IT-organisation som exempelvis e-commerce. Uppdraget görs i nära samarbete med produktägare, marknadsavdelning, kundserviceavdelning och utvecklare. Uppdraget innefattar även att noggrant följa upp och kontinuerligt driva projekt framåt.

Din bakgrund

Krav
Vi vill att du har 2-3 års erfarenhet i rollen som Scrum master samt har en Eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning.


Du har även:
• God teknisk förståelse, där du kan sätta dig in i utvecklarnas problematik samt samarbeta kring estimat och lösning

• Erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt (från kravinsamling till färdig produkt)

• Arbetslivserfarenhet från webbyrå, e-handelsföretag eller liknande.

• Stort intresse för produktutveckling online

• Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift


Det är viktigt att vara ansvarstagande, ordningsam och social. För att lyckas med detta uppdrag behöver man trivas i ett högt arbetstempo och vara genuint intresserad av att utveckla och bygga online-lösningar.

Vi ser också att det är av stor vikt att vara lösningsfokuserad och drivas av att se till att projektets mål uppfylls och kundens förväntningar överträffas. Det är positivt om man har skinn på näsan och kan föra tydlig argumention och agera kravställare. Uppdraget ställer höga krav på förmågan kommunicera och att motivera andra samt att leverans prioriteras före prestige.


Start:
Omgående

Arbetstider: 8-17

Placering: Kista

Vid frågor, kontakta tom.jonsson@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.