Senior Frontendutvecklare i Stockholm

Publicerad:
2018-08-31
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159140
Sista ansökningsdag:
2018-10-01
Kontakt:
Ercan Bahar
Telefonnummer:
0722-467409
Frontendutvecklare sökes för kunds räkning.

Om uppdraget:
Vår kund utvecklar ett system för hantering av styrning, ledning och uppföljning i större, mer komplexa verksamheter. De har just nu ett stort kundprojekt som förväntas pågå under en längre tid och behöver därför förstärka utvecklingsteamet med en senior frontendutvecklare.

Som senior frontendutvecklare kommer du få möjlighet att sätta upp tekniska riktlinjer kring hur kundens system ska byggas på frontendsidan och sedan vara med och implementera detta. Rollen passar dig som har ett kombinerat intresse för frontendutveckling och -design. Produkten du ska vara med och ta fram är kundens huvudprodukt, och ditt bidrag kommer att vara

av stor vikt för hur produkten används och uppfattas av deras kunder.

Din profil:
Vi vill att du har minst 3-4 års erfarenhet av systemutveckling med fokus på frontend inom följande tekniker:

- AngularJS och React.

- HTML, CSS och Javascript

- Agil programutveckling

- Arbete med UX som kravställare

- Grundläggande Git

Meriterande kompetens:
C#, .NET

Språk:
Svenska

Placeringsort: Stockholm

Varaktighet/arbetstid:
Heltid, tillsvidare anställning

Ansökan
Denna rekrytering hanterar Dfind IT. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta senior rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se 072-246 74 09

Så ansöker du
Du ansöker via knappen nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i denna roll. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om vår kund
Du kommer att få arbeta på ett snabbväxande och innovativt bolag som skapar värdefullt verksamhetsstöd till kunder samt har påbörjat egen produktutveckling. Här finns ett sammansvetsat utvecklarteam samt stor erfarenhetsbas från verksamhetsledning och -utveckling. Bolaget är i en uppbyggnadsfas och har stadig tillväxt, sysselsätter idag 14 personer på heltid och är lokaliserade nära Stadion.