Senior IT-tekniker inom VM till kundbolag i Stockholm

Publicerad:
2018-06-21
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158143
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Kontakt:
Marcus Grahn
Har du en bakgrund inom support eller drift och intresserad av varierad teknisk roll med fokus på virtualiserade miljöer/VM och användarupplevelsen? Vi söker nu en Senior IT-tekniker för kunds räkning i Stockholm. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Som It-tekniker kommer du att arbeta med att administrera och förvalta organisationes IT-miljöer, inkl. konton, e-post, behörigheter, utskrifter. Detta är en blandad miljö bestående av både Windows och Linux-klienter samt tillhörande kringutrustning. Du kommer också delta i diverse IT-projekt där du stöttar upp med din tekniska expertis.

I rollen kommer du att:

  • Stötta interna användare kring både hårdvara (klienter, laptops, arbetsstationer) och mjukvara (virtuella desktops, OS, PKI, AD) samt servrar
  • Windows server administration
  • Teknisk dokumentation och loggning i ärendehantingsystem
Du arbetar nära servicedesk och det dagliga arbetet sker både självständigt och i grupp. Resor till annan ort kan förekomma.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att har minst fem års arbetslivserfarenhet inom IT-support och/eller IT-drift och gärna supporterat applikationer samt att du har specialiserat dig mot med virtualiserade system/VMware. Vidare ser vi att du har erfarenhet av Windows server-administration (7-10), Active Directory samt Exhange. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person är du serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och säkerhetsmedveten. Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är nödvändigt

Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande likaså erfarenhet av SharePoint.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!