Senior IT-tekniker till kundbolag i Stockholm

Publicerad:
2018-09-17
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158143
Sista ansökningsdag:
2018-10-17
Kontakt:
Marcus Grahn
Har du en bakgrund inom support eller drift och intresserad av varierad teknisk roll med fokus på virtualiserade miljöer? Vi söker nu en senior IT-tekniker för kunds räkning i Stockholm som har ett brinnande intresse för att utveckla och förvalta den tekniska plattformen tillsammans med likasinnade. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
I rollen som IT-tekniker kommer du att arbeta med att administrera, förvalta och utveckla organisationens IT-miljöer. Du kommer också delta i diverse IT-projekt där du stöttar upp med din tekniska expertis. Du kommer arbete i en blandad miljö bestående av både Windows- och Linux-klienter med tillhörande kringutrustning.

I rollen kommer du arbeta inom följande:

  • Stötta organisationen inom områden, som tex: virtuella desktops, Os, PKI, AD, Exchange
  • Windows server administration
  • Teknisk dokumentation
Du arbetar nära Servicedesk och infrastruktur Drift. Det dagliga arbetet sker både självständigt och i grupp. Resor till annan ort kan förekomma.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att har minst fem års arbetslivserfarenhet inom IT-support och/eller IT-drift och gärna supporterat applikationer. Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom virtualisering, klienter, Windows server, Active Directory, Exchange samt SharePoint. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person är du serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och säkerhetsmedveten. Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är nödvändigt

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!