Senior Javautvecklare i Stockholm

Publicerad:
2018-09-28
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Java-utvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159450
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Ercan Bahar
Telefonnummer:
0722467409
Senior Javautvecklare till Max Matthiessen

Vill du vara med och skapa framtidens digitala tjänster inom spar- och försäkringslösningar?

Vi söker nu flera duktiga Javautvecklare till vårt kontor i Stockholm. Du kommer att bli en del av vårt drivna team som består av 25 personer. Vi arbetar agilt enligt Scrum och du får möjlighet att jobba brett med olika system och fokus.

Hos Max Matthiessen finns alla chanser att växa som utvecklare och vi är stolta pristagare av kategorin Framtidens Arbetsgivare som delades ut på Insurance Awards 2016. Hos oss erbjuds du en dynamisk teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.

Om tjänsten

Under de närmaste åren kommer Max Matthiessen att göra en större satsning på den digitala närvaron och i och med det kundupplevelsen i online-tjänsterna. Vi utvecklar komplexa transaktionsintensiva system där du får möjlighet att bidra i hela utvecklingskedjan. I de agila teamen är idéerna många och beslutsvägarna korta. Du får möjlighet att arbeta i teknikens framkant i en miljö där konstant förbättring är en självklar del av vardagen.

Du bör ha erfarenhet av:

• Java 8
• Angular 5/6
• REST


Meriterande kunskaper är:

• Microservices
• Spring Boot
• Bootstrap


Din bakgrund

Du har minst tre års erfarenhet av javautveckling har du även kunskaper av front-end utveckling är det meriterande. Du har ett genuint intresse för systemutveckling och gillar att arbeta med hela kedjan av utvecklingsprocessen.

Du bör vara nyfiken och vetgirig, att följa och utvärdera utvecklingstrender faller sig naturligt för dig. Du trivs med att ta till dig kunskap om verktyg, ramverk och metodiker.

I rollen som Javautvecklare kommer du ha ett brett kontaktnätverk och du har en god kommunikationsförmåga samt behärskar både svenska och engelska.

Personliga egenskaper som du besitter:

• Teamorienterad
• Strukturerad
• Driven, tar egna initiativ
• Analytisk


Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara lokaliserad i våra fräscha lokaler centralt i Stockholms City

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här processen samarbetar vi med Dfind IT. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta senior rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se, 0722-467409.

Om Max Matthiessen

Vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad.

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Vi erbjuder rådgivning, analys, administration och upphandling av spar- och försäkringslösningar. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till ytterligare resurser och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Välkommen att läsa mer på www.maxm.se.