Senior Mjukvaruutvecklare till Cambio Healthcare Systems i Linköping

Publicerad:
2018-10-12
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201178622
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Sebastian Dejler
Cambio växer kraftigt och behöver förstärka vårt team av mjukvaruutvecklare/programmerare. Som senior utvecklare på Cambio kommer du att få en ansvarsfull roll och ingå i ett team med både juniora och seniora utvecklare samt arkitekter.

På Cambio kommer du att jobba i en miljö där vi har som målsättning att vara förstklassiga inom vår domän men även generellt inom mjukvaruutveckling. Du kommer att bidra till att våra kunder har världens bästa system för att supporta vårdprocessen i alla dess delar. Du kommer också att vara med och utveckla teamets arbetssätt och processer samt att träna och coacha mera juniora teammedlemmar.

Rollen anpassas efter din individuella profil, erfarenhet och önskan. Vi anpassar arbetsuppgifterna efter din kompetens snarare än tvärtom!

Uppdragsgivare: Cambio Healthcare Systems
Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast 2018-11-30.
För information: Sebastian Dejler (ansvarig rekryteringskonsult) | sebastian.dejler@dfind.se | 0725-29 06 05

Kvalifikationer:
Som sökande tror vi att du har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område, men detta är inget krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

För att passa i rollen känner du dig igen dig i de flesta (men nödvändigtvis inte alla) av nedanstående punkter och/eller tekniker:

  • Erfarenhet av webbutveckling, helst Angular, Typescript, Javascript, CSS, HTML och vanliga verktyg för att arbeta med detta.
  • Erfarenhet av objektorienterad utveckling, gärna i Java.
  • Flera års erfarenhet av praktisk mjukvaruutveckling och software engineering.
  • Kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
  • Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och/eller deployment.
  • Vana att samarbeta med alla olika intressenter som förekommer inom modern mjukvaruutveckling.
  • Erfarenhet av content managementsystem och sjukvård i någon form är meriterande.
Då tjänsten innefattar mycket kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
Du är en teknikintresserad utvecklare med erfarenhet från professionell mjukvaruutveckling. Du jobbar gärna i team där du vill bidra till att hela teamet lyckas med sina uppgifter och där du har en förmåga att få andra personer i din närhet att växa. Du gillar utmaningar och är en problemlösare med en förmåga att se helheten. I din roll är du självgående där du har ett stort driv och engagemang. Du är även lösningsfokuserad samt vill ligga i framkant inom ditt område.

Du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta, både med personer i din närhet som med personer som befinner sig i andra delar av världen. Du trivs med att jobba i en internationell kontext då vår största utvecklingssite är på Sri Lanka. Det kan även förekomma resor dit i jobbet, men om det blir aktuellt anpassas dessa självklart efter dina preferenser och situation.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Cambio Healthcare Systems är en av nordens ledande leverantörer av vårdinformationssystem och en växande aktör på den europeiska marknaden med idag drygt 100 000 användare vid akut- och universitetssjukhus, specialist- och öppenvårdsenheter. Genom våra helhetslösningar levererar våra kunder tjänster till 4 miljoner patienter.