Senior .Net-utvecklare i Stockholm

Publicerad:
2018-06-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201125664
Sista ansökningsdag:
2018-08-02
Kontakt:
Josephine. Modigh
Vi på Movestic vill leda den digitala utvecklingen i branschen, det är något vi vill bygga med hjälp av driftiga, problemlösande och inspirerande kollegor. Vill du, i en verksamhetsnära utvecklarroll, följa med på vår spännande resa?

Som backendutvecklare inom .NET ingår du i ett utvecklarteam med tre andra personer, som består av en teamledare/arkitekt, en testare samt ytterligare en .NET-utvecklare.

Teamets funktion är att delvis förvalta ett befintligt system och delvis att nyutveckla ett annat system. Tyngdpunkt ligger på vidareutvecklingen – att förvalta och felrätta buggar i det befintliga Riskhanteringssystemet, som är Windowsbaserat. Nyutvecklingen rör ett nytt, egenutvecklat webbaserat skadehanteringssystem i C# och detta projekt drog igång under senhösten 2017. All utveckling sker inhouse och vi ligger i framkant med tekniker som React, EntityFramework, DDD, continuous delivery, byggserver, Deploy server, Git och Jira.

I denna roll rapporterar du till IT-chefen och jobbar nära teamleader såväl som affärs- och verksamhetsutveckling. Vi har höga mål och ambitioner och du förväntas att ta ett stort ansvar för att driva saker vidare. Med korta beslutsvägar och ett nära ledarskap sporras du till att utmanas och utvecklas. Det innebär att du aldrig försvinner i mängden utan syns och blir uppskattad för det arbete du gör. Vi jobbar med nya tekniker och implementerar dessa i vårt arbetssätt. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka, komma med innovativa lösningar samt ha ett gediget handlingsutrymme.

Kvalifikationer:
Vi söker en problemlösande och förvaltande utvecklare med minst fem års erfarenhet inom både frontend och backend, men med betoning på backend, med fokus på .NET. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och har en tydlig yrkesstolthet, vilket gör att du gärna, lär av och samarbetar med, dina kollegor. Tillsammans bollar ni lösningsförslag, gör det som behöver göras tills det är färdigt. Troligen har du en högskoleutbildning inom systemutveckling eller motsvarande.

Övriga personliga egenskaper som du känner igen dig i:
• Trivs med att administrera och hantera buggar

• Självgående

• Erfarenhet från agilt arbetssätt

• Strukturerad

• Driven

• Prestigelös

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Dina komptenser:
• .NET (C#)

• Web Api

• Entity Framework

• SQL/SQL Server

• Frontend utveckling

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dfind IT

Ansökan eller frågor om tjänsten: kontakta senior rekryteringskonsult Josephine Modigh, josephine.modigh@dfind.se (072-9733667).

Om Movestic AB
Movestic har sedan starten 2000 vuxit från noll i förvaltat kapital till över 30 miljarder SEK och till en portfölj om 500 000 försäkringar genom att utmana branschen med entreprenörskap och affärmässighet i fokus. Nu står vi inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala förvandlingen i branschen med utgångspunkt i kundens behov och framtida förväntningar.

Vi lägger stor fokus på förändringsvilja och kompetens och är idag 140 personer där många är specialister inom sina respektive områden, med stort affärs- och förändringsfokus.

Vi vill nu stärka vårt team med fler drivna medarbetare, specialister, projektledare och chefer i olika roller. Vill du vara med på vår spännande digitaliserings- och förändringsresa? Välkommen att kontakta oss!