Senior supporttekniker med service ut i fingerspetsarna

Publicerad:
2018-11-05
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201181095
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Officesupport, mötesbokning, konferenssupport ingår i vardagen för vår kunds executive management support, här kommer du att arbeta med chefssupport i en spännande miljö. Användarna är tacksamma och uppskattar den hjälp du erbjuder, du kommer att trivas med både dem och dina kollegor samtidigt som du utökar ditt nätverk.

Den här rollen är på heltid och ingår i vår konsultverksamhet. På sikt kan det även bli aktuellt med viss beredskapstjänst.

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:
Vi letar efter dig som är senior i din it-kompetens och som person utstrålar ett ödmjukt självförtroende. Du är en person som motiveras av att hjälpa användarna och underlätta deras vardag. Du trivs med att arbeta i en professionell miljö och väljer skjortan framför huvtröjan under arbetsdagen. Du är duktig på att kommunicera och är pedagogisk i din relation till användarna.

Användarna pratar både svenska och engelska vilket innebär att du behöver behärska båda språken bra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Carolina Klockare Gullesjö, Operations Manager/Konsultchef, carolina.klockaregullesjo@dfind.se