Senior System Developer (.NET) till Alektum Group i Göteborg

Publicerad:
2018-09-28
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201112006
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Sara Zinad
Telefonnummer:
0733434306
Alektum Group är ett familjeägt, europeiskt kunskapsföretag i finansbranschen. Från huvudkontoret i Göteborg expanderar vi snabbt med tjänster inom information-, finans- och inkasso. Vi förser våra kunder med information och rådgivning för att minimera kreditrisker och skapa möjligheter för ökad likviditet samt effektivare fakturahantering. Together We enable more opportunities for companies and people. With care.

Våra kärnvärden, kvalitet, effektivitet, enkelhet och innovation, driver oss att hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma och deras affärer att växa. Samtidigt bidrar vi till ökad förståelse om våra kunders kunder. Vi är cirka 500 anställda i 16 länder och omsätter 600 miljoner kronor, med god lönsamhet.

Arbetsuppgifter
Som Senior System Developer ingår du i teamet Research & Development och har som uppgift att underhålla och utveckla våra tjänster för att uppfylla våra ledord; Kvalitet, Enkelhet, Effektivitet och Innovation mot Alektum Groups mål och visioner. Du rapporterar direkt till CIO. Tjänsten är placerad på Alektum Groups huvudkontor i Nordstan i Göteborg.

Vi söker dig som är affärsinriktad, med hög servicekänsla och har fokus på kvalitet i både utförande och leverans. Du har goda analytiska och matematiska färdigheter samt har förmågan att både prioritera och planera arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

Som person trivs du med att samarbeta med människor på olika nivåer i vår organisation och har förmågan att se såväl helheten som sammanhang. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt, och har mycket goda kunskaper i programmeringsspråk som C#, SQL, HTML, JavaScript och jQuery.

Din kompetens
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av programmering i C#. Du har relevant högskoleutbildning. Alektum Group bygger sina lösningar på .NET-stacken, du kommer att arbeta med både desktop- och webbapplikationer. Du har förståelse för ekonomi då verksamheten bygger på ekonomiska termer och logik.

Följande teknik kommer du att stöta på;
- C# / ASP / MVC
- HTML5
- CSS
- Javascript (JQuery, KendoUI)
- TFS
- Visual Studio

Som person är du en ”doer” och problemlösare som trivs med en kombination av korta puckar och mer långsiktig projektdriven utveckling, rätt person har ett brett intresse för utveckling och funderar gärna över metodik, verktyg, prestanda, skalbarhet och testbarhet.

Vi värdesätter ett intresse för yrket i kombination med driv och samarbetsförmåga. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Varför Alektum Group
På Alektum Group både uppmuntras det och ges möjligheten för de anställda att växa och utvecklas internt! Man får vara högt involverad i utveckling av metodik och verktyg och får mycket ansvar för hela sin lösning, utveckling, testning, lansering, utbildning och support. Vi är ett ungt företag med bra stämning och högt i tak. Börjar du hos oss hamnar du i ett företag som sätter uppfinningsrikedom och innovation mycket högt. Vi är centralt belägna på Nils Ericsonsgatan 17 i Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen.

För information:
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sara Zinad 0733 43 43 06 Sara.zinad @dfind.se.

Uppdragsgivare: Alektum Group
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Nyckelord: .NET, C#, systemutvecklare, system developer, senior system developer, programmerare.