Senior Systemutvecklare till Barium i Göteborg

Publicerad:
2018-02-19
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201111892
Sista ansökningsdag:
2018-04-22
Kontakt:
Sara Zinad
Telefonnummer:
0733434306
Är extremt värdeskapande mjukvara din drivkraft? Brinner du för att med hjälp av rätt teknik, rätt arkitektur, rätt design och tillsammans med andra leverera största möjliga affärsvärde? Känner du att du vill vara med om en förändringsresa från klassiska sätt att utveckla mjukvara till nya innovativa lösningar? Lösningar där du arbetar tätt tillsammans med domänexperter, använder moderna tekniker och processer i tät symbios med hela företaget och dess affärsidé. Vill du vara med om att utmana gamla sanningar och bygga mjukvara som är magisk?

Om Barium:
Barium har befunnit sig i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk, Selecta och Byggmax möjligheten att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.

Vi erbjuder idag en low-code- plattform som möjliggör för våra kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu ska vi ta nästa steg och utmana och möjliggöra både för oss själva och våra kunder att ta affären till nya höjder. Vi siktar på att bli bäst i världen inom vårt segment.

Om att jobba som utvecklare hos Barium:
Hos oss kommer du att få vara med och utveckla en low-code-plattform som används av de största företagen i Norden. Här får du även möjligheten att lägga ribban högt för en modern och skalbar SaaS/PaaS lösning. Detta är en ypperlig chans för dig att bli en del av ett kreativt team och vara med och skapa vår framtida plattform. Du kommer tillsammans med utvecklingsteamet att vara med och sätta standarden för våra arbetssätt samt för vår kultur.

Som utvecklare har du:
Ett brinnande intresse för att skapa affärsvärde men också teknik så som funktionell programmering. Du drar dig inte för att testa nya tekniker och utmana dig själv och andra. Du har snabb inlärningsförmåga och har förmodligen jobbat med flera programmeringsspråk tidigare, du ser dig själv som agnostisk när det handlar om språk och plattformar. Idag jobbar vi med bland annat Scala vilket du antingen redan behärskar eller har ett stort intresse av att bemästra. Vi förutsätter att du värderar craftmanship och har erfarenhet av att skapa högkvalitativ kod som är enkel att underhålla samt nyttjar goda designkoncept.

Vidare tror vi att du har:

  • Erfarenhet av att jobba med hela livscykeln av web-services, från att skriva en applikationskod och tester till att deploya för produktion samt ansvara för driftsatta lösningar.
  • En djup expertis inom metaprogrammering, plattformsutveckling, DDD, TDD samt distribuerade system.
  • Du känner till hur man bygger och levererar storskaliga tjänster med exceptionell driftsäkerhet.
  • Du förstår dig på de avvägningar som behövs när du bygger för produktvärde, prestanda och reliabilitet.
Vi erbjuder dig:
Möjligheten att jobba med ett kompetent R&D team, alla med olika spetskompetenser. Ett team du bara måste träffa!

Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, hos oss får du en attraktiv lön, pension och försäkringsplan ihop med 30 semesterdagar.

Utbildning och personlig utveckling är viktigt för oss och vi strävar efter att dela med oss av vår kunskap internt, bland annat genom regelbundna interna ”Tech talks”.

Vi vet att diversifierade team är starka team och välkomnar olika identiteter, bakgrunder och erfarenheter.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Barium med Dfind IT, rekryteringen innebär att du blir anställd direkt av Barium. Vi utvärderar kandidater löpande så ansök redan idag. Vid frågor, vänd dig till rekryteringskonsult Kristina Larsson Djokovic (0705-706679 / kristina.larsson@dfind.se) eller rekryterare Sara Zinad (0733434306 / sara.zinad@dfind.se)

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: Barium
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Nyckelord: scala, funktionell programmering, DDD, TDD, metaprogrammering, scalability, SaaS,PaaS, low-code, design concept, distributed systems, automation, business, affärsvärde