Servicedesktekniker!

Publicerad:
2019-04-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208445
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Supporttekniker till servicedesk team!
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget:
Du kommer att ingå i supportteamet hos vår kund Office IT Partner, där du kommer att fokusera på 1st line support. Arbetet innebär att ta emot- och lösa ärenden som kommer in från ett hundratals externa kunder via telefon, mejl och ärendehanteringssystemet. Då arbetet innebär support gentemot många olika företagskunder handlar det oftast om lite mer avancerade ärenden, där du kommer ha möjlighet att lägga lite tid på varje ärende. Inom teamet finns 2nd line tekniker, som du kan eskalera till om det behövs.

Din bakgrund
Vi vill att du har minst 6 månaders erfarenhet i rollen som servicedesktekniker och är van vid att lösa olika typer av ärenden. Du är anpassningsbar, pedagogisk och ansvarsfull. Det viktiga är att du brinner för support, teknik och service och vill utvecklas inom området!

Du har teknisk erfarenhet och kunskap om:
Windows 7-10
Officepaketet
Office 365
AD
Exchange
iOS och Android

Arbetstider:
8-17 måndag-fredag.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Office IT Partner på sikt.

Ort: Liljeholmen och Södertälje (Du har möjlighet att välja vilket kontor du vill sitta på)
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Så snart som möjligt.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.