Serviceinriktade Supporttekniker i Uppsala

Publicerad:
2017-05-10
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201052650
Kontakt:
Christine Stamfeldt
Dfind IT söker för framtida konsultuppdrag fler kontaktskapande och sociala supporttekniker med stort intresse för IT. Du blir inledningsvis anställd av Dfind IT och kommer att ha goda möjligheter till anställning direkt hos någon av våra kunder efter avslutat uppdrag.

Din främsta uppgift är att hjälpa användare hos våra kunder i Uppsala med problemlösning, både högt som lågt. Vi söker dig med god servicekänsla och som tycker att det är roligt att arbeta med IT-support. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska och vara duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift.

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för leveransen av en dedikerad ServiceDesk för en av våra kunder i Uppsala. Som medlem i teamet är du delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av åtagande och får sätta dig in i en intressant teknisk miljö.

Vi söker dig som har någon form av IT-utbildning och som allmänt är väl orienterad inom datoranvändning, användning av Windows-operativsystem, Office-programvara etc.

Det är meriterande om du har specifik kompetens uppbyggd inom något eller några av följande områden:

  • Active Directory
  • Exchange
  • VPN
  • Nätverk
  • Installation och konfiguration av Windows-operativsystem
  • Ärendehantering
  • ITIL
  • IT-support
  • Citrix
  • Service-Desk verktyg
Vi söker dig som är i uppstart av din yrkesbana inom IT men ett plus är om du har ett par års erfarenhet inom IT-support alternativt drift och vill växa och utvecklas i din roll tillsammans med Dfind IT. I din roll i som supporttekniker problemsöker du och avhjälper IT och användarrelaterade supportfrågor samt levererar IT utrustning och du gör det med ett leende på läpparna. Du är glad, positiv och hjälpsam oavsett problemställning och om motparten finns på telefon, mail, eller på plats ute på plats hos kunder. Din inställning är positiv och du går in i dina supportärenden med en härlig, glittrande energi. Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala, vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka. Vi arbetar med intressanta och attraktiva företag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling. Som anställd hos oss erbjuds du en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, individuella utvecklingsplaner, utbildningar och sociala aktiviteter.

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök via www.dfind.se. Vid ev. frågor kontakta Christine Stamfeldt via christine.stamfeldt@dfind.se

Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: Dfind IT

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Varmt välkommen med din ansökan!