Självständig datormeckare med körkort sökes i Stockholm

Publicerad:
2017-05-19
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201051492
Kontakt:
Tilda Stenmark
Älskar du att mecka med datorer? Har du körkort och är duktig på att planera din tid? Då är detta uppdraget för dig!

Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom alla branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm. Just nu samarbetar vi med DELL som söker en It-tekniker för ett längre uppdrag.

Om uppdraget
Dell sköter leverans och service av datorer till alla delar av Stockholm, det kan vara allt från förskolor till vårdcentraler och fritidsgårdar. Du kommer att ingå i en grupp på runt tio personer där alla hjälps åt för att lösa uppdraget åt staden. Det ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga!

Arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att utföra service av datorer, antingen på plats ute hos kund eller ta med sig tillbaka till kontoret för att reparera där. Främsta fokus ligger på hårdvaruproblem. Det är därför viktigt att du gillar och är van vid fysiska reparationer av datorer, både laptops och desktops. Uppdraget innebär stor frihet under ansvar då teknikerna själva planerar sin dag och bokar in möten efter vad med användarna ute i staden.

Kvalifikationer
För att klara av arbetsuppgifterna på bästa sätt ser vi gärna att du har gått IT-gymnasium och har goda kunskaper inom hårdvara. Har du meckat med hårdvara på arbetet, praktiken eller satt ihop datorer på fritiden så är det starkt meriterande. Vi bedömer att du bör ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du bör också vara van vid att hantera kundkontakter eftersom en stor del av arbetsuppgifterna grundar sig i att du kan bemöta människor på ett trevligt och professionellt sätt. Det är självklart meriterande om du också har erfarenhet av Dells produkter.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder långsiktighet och trygghet, hos oss kan du stanna kvar och ha många vägar för att gå vidare i karriären. Att arbeta som konsult hos oss är ett effektivt sätt för dig att bygga på dit CV med de erfarenheter och kunskaper du behöver för att nå dit du vill komma i din karriär.

Ansökan
Vid frågor om denna tjänst kontakta konsultchef Tom Jonsson på tom.jonsson@dfind.se, jessica.nilsson@dfind.se eller tilda.stenmark@dfind.se.

Är du personen vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida www.dfind.se/it

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Dfind lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keywords: Hårdvara, hard ware, HW, onsite, körkort, b-körkort, datorer, data