Skicklig Supportspecialist till ett expansivt Entiros i Tranås/Linköping

Publicerad:
2017-04-24
Ort:
Tranås/Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201048482
Kontakt:
Sebastian Dejler
Telefonnummer:
0725-29 06 05
Entiros expanderar och söker nu ytterligare en Supportspecialist. I rollen kommer du att ta emot, klassificera och åtgärda supportärenden från våra kunder. Supportteamet hanterar all support av Entiros integrationer. Du kommer därför att arbeta nära våra kunder och behöver vara väl insatt i deras informationsflöden och affärsprocesser och ha ett gediget intresse för detta. Arbetsuppgifterna kommer också att innebära daglig övervakning av drift och driftsmiljöer.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska även ha goda kunskaper om Linux och meriterande är om du har erfarenhet från Java ur ett plattformsperspektiv. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Om Entiros:
Entiros är ett öppet företag som driver utvecklingen inom integration, med stark tillväxt, stabila finanser och stora ambitioner. Vårt mål är att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser, med moderna arbetsverktyg, flexibla arbetsvillkor och bra möjligheter till utveckling. Entiros präglas av prestigelöshet, med en platt organisation där dina initiativ och insatser både syns och gör skillnad. Du trivs i ett dynamiskt företag med stark tillväxt och stimuleras av att ditt arbete tydligt påverkar både din egen och Entiros och utveckling.

Kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom IT, gärna programmeringsinriktad
  • Flerårig erfarenhet av IT-support eller systemadministration
  • Goda kunskaper om Linux
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Supportspecialist så krävs det att du har en hög servicekänsla, att du är drivande samt att du gillar att känna ansvar tillsammans med teamet, som idag består av fyra personer. Du är en teknisk ninja som trivs i en komplex IT-miljö. Du gillar när supportärenden behöver hanteras och prioriteras med kort varsel. Du ska även vara orädd och gilla utmaningar.

Omfattning: Heltid

Uppdragsgivare: Dfind IT/Entiros AB

Ort: Tranås/Linköping

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt!

För information: Kontakta rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05.