Söker två supporttekniker till Visolit i Stockholm

Publicerad:
2019-03-18
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208558
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Helén Boström
Är du i början av din IT-karriär, brinner för service och vill jobba med IT-support?

Som konsult hos oss på Dfind IT med IT-support? Nu får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Som anställd hos Dfind IT kan vi erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att inte bara bredda din kompetens utan även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter.

Visolit tillhandahåller IT-tjänster med inriktning på drift, support, utveckling och förvaltning av IT-infrastruktur och affärskritiska applikationer. Visolit affärsidé är att utifrån en standardiserad tjänsteportfölj erbjuda företagsanpassade och kostnadseffektiva IT-tjänster till små och medelstora företag.

Om uppdraget
Du kommer att ingå i ett Servicedesk-team på 10 personer och jobba med att ta emot- och lösa alla ärenden som kommer in från Visolits kunder. Då de supporterar ett hundratal kunder kommer du få en utmanande och rolig roll, som ställer höga krav på problemlösar- och simultanförmåga.

Du kommer bland annat att få arbeta med:

  • Användarhantering i AD
  • Hantera mailkonton
  • Sätta upp licensservrar
  • Installation och konfiguration av switchar (inte så mycket och inte ett krav)
  • Felsöka VLAN
  • Installation av hårdvara
  • Supportera iPhones, iPads, androidtelefoner
  • Dokumentation
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en IT-supportroll och är van vid- och tycker det är roligt att supportera och ge service till användare.

Vi söker dig som är teknikintresserad, självgående, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du är ansvarstagande och noggrann.

Du behöver ha kunskap om- och erfarenhet av:
Win XP-7
AD (kontohantering)
Grundläggande nätverkskunskaper (patcha, koll på TCPIP, DNS)
Officepaketet
Installation av hårdvara (skrivare, PC)
Support av iPhones, iPads och androidtelefoner

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ort: Centrala Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Omgående

Intervjuer sker löpande, så ansök direkt! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta helen.bostrom@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving