Solution Architect till Recipharm i Stockholm

Publicerad:
2018-09-19
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201151479
Sista ansökningsdag:
2018-10-05
Kontakt:
Marcus Grahn
Söker du en bred roll där du får nyttja dina samlade IT kunskaper till att realisera lösningar baserade på verksamhetsbehov och förutsättningar? Recipharm söker dig som vill utvecklas i en global roll som kombinerar både operativt och strategiskt arbete med fokus på leverans av integrerade lösningar utifrån ett infrastrukturperspektiv. Ett flertal spännande projekt ligger i pipen, bland annat att bygga den digitala arbetsplatsen och en ny global IT serviceplattform. Är det dig vi söker? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Som Solution Architect ansvarar du för ta fram strategiska roadmaps och realisera lösningar från Service Strategy till Operations. Detta innebär att realisera IT lösningar (ofta genom projekt) på ett korrekt sätt i enlighet med verksamhetens krav och i förhållande till befintliga IT lösningar. Vid teknikval så spelar du en viktig roll, inte bara för att ge ett funktionellt perspektiv utan även ett förvaltnings- och styrningsperspektiv. Du kommer att spela en central roll i vårt Solution Delivery team där dina styrkor i att skapa integrerade hållbara lösningar i en reglerad IT miljö kommer att värderas.

Detta är en självständig roll där du har löpande kontakt med leverantörer och konsulter där du står för kravställning och planering. Här får du möjlighet att söka lösningen och driva de tekniska projekten samt skapa en väl fungerande miljö utifrån bolagets behov baserat på rutiner och processer för dessa.

Teamet IT Infrastructure Services är i dagsläget placerat i Jordbro, men kommer inom 18 månader flytta till mer ändamålsenliga lokaler närmare Stockholm City. Teamet består av blandade kompetenser som tillsammans ansvarar för Recipharm Group’s IT strategi samt implementerar och ansvarar för all ny teknologi på Recipharm. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till Head of IT Infrastructure Services.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har minst fem års erfarenhet av roller där du omsatt verksamhetskrav till hållbara tekniska lösningar. Du har gjort detta med hjälp av din djupa och breda övergripande tekniska kompetens, förmåga till helhetssyn och goda kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har erfarenhet av att medverka i strategiska projekt och arbetat med service design för att bli lyckosam i din roll hos oss. Vi ser också att du har god indirekt ledaskapsförmåga då du spelar en central roll i flertalet globala förändringsprojekt.

I närtid kommer vi implementera den digital arbetsplatsen (Microsoft), SAP Azure, ITSM och andra spännande utmaningar. Du som person är nyfiken och triggas av att komma med tekniskt hållbara lösningar. Du är van att prioritera, skapa struktur och driva förändringar. Vidare har du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Meriterande om du har erfarenhet från företag med egen produktion samt har arbetat utifrån ITIL, PMP, PRINCE2 eller agila arbetsmetoder.

Intresserad? Ansökan
Är du intresserad av att bli vår nya kollega är du välkommen med din ansökan snarast. I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API: er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och finns på ett 30-tal platser, både kontor, utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.