Solutions Architect med inriktning frontend till Telia

Publicerad:
2019-02-05
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemarkitekt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201198109
Sista ansökningsdag:
2019-03-29
Kontakt:
Malin Magnusson
Har du jobbat med frontendutveckling i flera år och klassas som senior av dina kollegor? Vill du nu applicera dina kunskaper på en mer taktisk nivå i en agil miljö och ansvara för hela lösningen, från planering, design och utveckling till säkerhet och arkitektur? Detta och mycket mer får man göra i rollen som lösningsarkitekt på Telia Digital Channels. Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Telia Sverige satsar inom det digitala området med en ambitiös målsättning om att 50% av all försäljning och kundservice ska ske online år 2018. I vår digitala nutid sker informationsutbytet människor emellan allt fortare och enklare. Telias ambition är inte bara att anpassa sig till en sådan värld, utan att vara med och skapa den. Nu vill vi stärka vår verksamhet med fler anställda utvecklare, som fungerar som en skapande kraft på vår onlineavdelning med passion för att utveckla innovativa digitala tjänster. Vill du vara en av oss får du chans att arbeta med skickliga och drivna kollegor och med flera olika webbkanaler, exempelvis telia.se, halebop.se, teliawholesale.se och oppenfiber.se.

Din nästa utmaning?
I ditt arbete som Solution Architect kommer du att ingå i ett coreteam med engagerade lösningsarkitekter, som har fokus på både frontend och backend, där din huvudsakliga inriktning kommer vara frontend samt säkerhet. Teamet har en hög grad av självbestämmande, använder nya tekniker och förbättrar sitt arbetssätt och kundmöte kontinuerligt. Arbetet är brett och vi tror att du trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer bland annat vara med och planera, designa och skapa responsiva digitala lösningar.

Dessutom kommer du och dina teamkollegor bidra med att:

 • Säkra vår lager-arkitektur och bygga samman frontend- och backendtjänster.
 • Säkerställa att våra tjänster håller hög kvalitet.
 • Följa upp och lära av effekter av era leveranser för att nå målsättning.
 • Säkra att kunden får en kundupplevelse i världsklass.
Utöver ditt arbete i coreteamet:

 • Deltar du i utbildningstillfällen, där du låter din kompetens ständigt växa och delar med dig av egna erfarenheter.
 • Bidrar du till vår och Telias agila kulturresa.
Och vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du har en passion för webbutveckling, webbsäkerhet och digitalisering och gillar att utforma roadmaps som du gärna presenterar för hela teamet. Du brinner inte enbart för tekniken, utan även för resultatet av den. Du är nyfiken och vågar ifrågasätta rådande arbetssätt. Du vet vad som krävs för att designa lösningar och skriva kod med hög kvalitet, som är lätt att förstå och underhålla. För dig är det naturligt att arbeta i team och du trivs i en kreativ, avslappnad miljö med hög arbetsglädje och bollar gärna idéer med dina kollegor.

Dina kvalifikationer

 • Minst sex års erfarenhet av frontend- och webbutveckling krävs.
 • Kunskaper om moderna ramverk, språk och verktyg.
 • Kunskaper om prestanda, tillgänglighet, säkerhet och privacy (GDPR).
 • Praktisk erfarenhet av TDD, testautomatisering, continuous integration och continuous deployment.
 • Praktisk erfarenhet av Lean respektive Agilt arbetssätt
 • Har en akademisk examen inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande.
 • Goda språkkunskaper, flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Intresserad?
Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet redan idag! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT.

Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Magnusson på 0705692628 eller malin.magnusson@dfind.se alternativt Hjalmar Darle på 0733434743 eller hjalmar.darle@dfind.se