Specialist inom Skype/Exchange/AD i Malmö

Publicerad:
2018-06-08
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201154909
Sista ansökningsdag:
2018-06-29
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Är du en person som drivs av att skapa värde för kunder och vill göra detta tillsammans med grymma kollegor? Är du även kommunikativ och relationsskapande? Då är du den vi söker!

Vi söker nu dig som har en bred erfarenhet utav varierande kommunikationsverktyg som t.ex. Skype och Exchange. Du trivs med att arbeta nära kund och vill gärna bidra med din specialistkunskap inom komplexa IT miljöer. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i centrala Malmö.

Krav:

  • Du har några års relevant arbetslivserfarenhet. T.ex. som IT-tekniker
  • Goda kunskaper inom Active Directory, Exchange och Skype for business
  • Du har även goda kunskaper inom Group Policy, Windows server och Powershell
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du kreativ och öppen. Du ser lösningar på problem och du är inte rädd för nya utmaningar. Du gillar att arbeta strukturerat och planerar gärna upp ditt arbete så att allting som behövs göras blir gjort. Låter detta som dig och du sugen på att ta dig an en ny utmaning? Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där var dag aldrig är den andra lik.

Ansök idag!
Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid