Sr Storage specialist till SEB

Publicerad:
2019-01-17
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201190485
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Kontakt:
Louise Nachtweij
Har du mångårig erfarenhet inom storage och nyfiken på nya möjligheter? SEB söker nu en Sr Storage Specialist till Storage-teamet inom arean Infrastructure. Du kommer att vara placerad i nya och moderna lokaler i Arenastaden. Hos SEB får du en stark teamkänsla och en prestigelös kultur där man uppmuntrar nytänkande och satsar på IT.

Om rollen
I denna roll ligger fokus på utveckling och förbättring av storage-lösningar för hela banken. Du kommer att vara med i att ta fram långsiktiga lösningar som driver vår automationsresa. Man jobbar med både SAN, NAS men också backup storage för att uppfylla både nuvarande och framtida behov. Storage är en del av ITS Infrastructure med målet att tillhandahålla SEB infrastrukturtjänster i världsklass.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Automatisering
  • Orderhantering
  • Patch Management
  • Daily operations och underhåll (ITIL processerna – incident, problem & change).
Rollen innefattar även dagsupport på rullande schema och On-Call en vecka i månaden. Man strävar efter att jobba enligt ett agilt arbetssätt.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Vem vi söker
Du har mångårig erfarenhet inom storage och av produkter såsom DellEMC, IBM, Hitachi eller Pure Storage samt erfarenhet av automatisering. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från bank- och finanssektorn och utbildning från universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Som person är du en team player med mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du pedagogisk, service minded och nytänkande där du bidrar med innovativa idéer. Du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SEB med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om SEB
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.