Student som vill arbeta extra med rekrytering?

Publicerad:
2018-12-06
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201187258
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontakt:
Sebastian Dejler
Är du driven, engagerad och vill ha erfarenhet av rekrytering och bemanning? Har du ett intresse för teknik och IT? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb som både ger en extra inkomst men samtidigt en värdefull erfarenhet från branschen. Du kommer jobba i en utåtriktad roll där du får chansen att knyta många nya kontakter med både kandidater, kollegor och kunder.

Om tjänsten
Din roll kommer att vara att stötta och arbeta tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter. Arbetet som du utför är avgörande för vår verksamhet och det är tack vare det som vi kan hjälpa våra kunder att lösa sina behov av IT-kompetens.

Exempel på uppgifter som kommer att ingå i rollen är:

  • Skriva, publicera och hantera annonser
  • Urvalshantering av sökande kandidater
  • Söka fram rätt person till våra uppdrag (search)
  • Telefonintervjuer
  • Intervjuer
  • Referenstagning
Vem är du?
Vi söker dig som för tillfället studerar och som samtidigt har tid att arbeta extra utifrån behov. Vi ser gärna att du kan jobba minst 8h i veckan, men kan du arbeta mer är det ett plus.

Vi välkomnar dig som är strukturerad och metodisk. Samtidigt är du flexibel och anpassningsbar kring ändrade förutsättningar och behov hos våra kunder. Vidare tar du eget ansvar och initiativ för att hitta och attrahera kandidater till våra uppdrag. Du gillar ett högt tempo med många bollar där du har förmågan att prioritera vad som är viktigast att göra.

Som person är du social, utåtriktad och är orädd inför att ta kontakt med kandidater. Det är ett krav att du är kommunikativ samt att du pratar/skriver bra svenska och engelska.

Har du tidigare erfarenhet av administration, service och kundkontakt är det meriterande.

Varför Dfind IT?
Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik och där du har direkt inflytande på din egen och Dfind IT:s utveckling.

Ort: Linköping

Omfattning: Extra vid behov

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Sebastian Dejler (Rekryteringskonsult) på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-290605 alternativt Claes Johansson (Affärsområdesansvarig) på claes.johansson@dfind.se eller 0733-241086.

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stödjer våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder – en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Sökord: HR, IT, human resource, rekrytering, bemanning, recruitment, talent, rekryteringsassistent, search, matchning, student, personalvetare, IT-rekrytering, karriär, utbildning, mentorskap, Linköping, dfind, randstad