Studerar du IT och letar sommarjobb? i Göteborg

Publicerad:
2018-03-06
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Part time
Referensnummer:
201129974
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT söker nu efter en supporttekniker som ska stärka upp hos vår kund under sommaren. Man kommer att arbeta med ärenden på plats hos dem i Kallebäck och hjälpa användare med deras IT-relaterade frågor. Det kan vara allt från felsökning, beställningar och support av datorer och kringutrustning. Man kan även få möjlighet att börja arbeta redan nu under terminen för att vara upplärd till sommaren.

Omfattning: Deltid under terminen och heltid under sommaren.

Sista ansökningsdag: 2018-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

• För att kvalificera för tjänsten behöver du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

• Din utbildningsbakgrund behöver vara relaterad till IT och datorer alternativt att du har ett mycket stort IT-intresse och vana av att hjälpa din omgivning med deras IT-problem.

• Du behöver även ha tidigare erfarenhet av service men det kan vara från andra branscher än IT, det viktiga är att du har erfarenhet av att hjälpa andra.

• Du behöver vara kommunikativ och kunna prata och skriva obehindrat på svenska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.