Support, 2-3 line

Publicerad:
2019-02-07
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201199213
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Karl Neuman
En supporttjänst med fokus på servermiljöer för dig som vill arbeta i en omväxlande miljö på ett större företag.

Arbetsbeskrivning
Den här rollen är för dig som önskar en position med varierande arbetsuppgifter men där fokus ligger på serverdrift, både fysiska och virtuella miljöer. Tjänsten ingår i ett socialt team där alla medlemmar har möjlighet att vara resurs i projekt tillsammans med andra delar av organisationen för att påverka verksamheten på bästa sätt.

I förlängningen kan även resor till företagets kontor i exempelvis Norge, Tokyo och Ankara förekomma.

För att uppnå en driftsäker miljö arbetar företaget med en servicehelg per kvartal där alla i teamet säkerställer att allting fungerar på ett önskvärt sätt.

Kvalifikationer
Du som är intresserad av den här rollen har tidigare erfarenhet av:

  • Serverdrift, Windows och VMware
  • Active Directory
  • Övervakning
  • Arbete med hög integritet
  • Flytande engelska och svenska är nödvändigt
Kunskaper inom följande är meriterande:

  • Azure
  • Powershell
  • Nätverk
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Karl Neuman, Consultant Manager, karl.neuman@dfind.se