Supportmedarbetare med butikserfarenhet i Borås

Publicerad:
2017-05-16
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201023327
Kontakt:
Malin Holst
Till servicedesken hos vår kund ICA Gruppen i Borås söker vi nu dig som arbetat eller arbetar i butik, och har god verksamhetsförståelse samt med fördel har hanterat några av ICA:s centrala butikssystem. Hos vår kund blir du del av ett gott gäng som ger användarsupport på butikssystem via telefon. Man får upplärning på de kundunika systemen, men behöver ha ett intresse för IT-system och support samt passion för kundkommunikation och kundvård.

IT Support Butik tillhandahåller första linjen IT-support för alla ICA-butiker i Sverige. IT Support Butik består av ca 50 medarbetare och har öppet årets alla dagar. Man kommer att ha sin anställning hos oss på Dfind IT, med placering hos ICA:s kontor i Borås.

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar att via telefon ge ICA:s butiker mjuk- och hårdvarusupport på allt från kassa- och betalsystem till backoffice program och kommunikationslösningar.

Kvalifikationer

· Erfarenhet av serviceinriktat arbete, samt vana av att använda datoriserade kassasystem. Det är en stor merit om du har arbetat specifikt med något av ICA:s butikssystem.

· Intresse för IT, support och felsökning.

· God pedagogisk förmåga.

· Har du kompetens inom IT, såsom felsökning och förståelse för hur system är integrerade med varandra, så är det meriterande.

· Som person är du engagerad, professionell, har hög ansvarskänsla och är en fena på kundbemötande.

· Rollen kräver att du är flytande i svenska språket och även kan kommunicera bra på engelska.

För information: malin.holst@dfind.se

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Borås

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Utifrån schema

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.