Supportmedarbetare till fartfyllt och spännande företag i Göteborg

Publicerad:
2018-09-18
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201172096
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Henrietta Bolander
Vill du arbeta i en innovativ miljö i hos ett förtag som växer så det knakar? Nu är dags att utöka personalstyrkan och här får du möjligheten att arbeta med first-line support på deras huvudkontor i Göteborg. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Vår kund jobbar med betallösningar och är marknadsledande inom sitt område. Deras huvudkontor på Lindholmen blir din arbetsplats och här jobbar du nära kunderna och produkterna hela vägen från idé till färdig installation. Produkterna är anpassade och utvecklade för pc, webb, mobil, surfplattor och terminaler, vilket skapar en stor variation under dagarna!

Du som first-line supportmedarbetare kommer din huvuduppgift vara att svara i telefon och försöka lösa kundens önskemål eller behov direkt över telefon. Du kommer även kunna sätta upp ett ärende och eskalera det till dina 2nd-line medarbetare på ett tydligt och informativt sätt. Du kommer även att ansvara över att koordinera och samordna dina ärenden vidare inom teamet, vilket kommer att bli en viktig del av ditt arbete. I arbetet ingår även en beredskapstjänst som fördelas löpande i teamet.

Du kommer till exempel att

  • Supportera kunder över telefon, chatt och mejl
  • Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
  • Ansvara för problemlösning och återkoppling till kund.
Vid anställningsstart kommer du att tilldelas en mentor med flera års erfarenhet inom området som du kommer ha daglig kontakt med.

Vi söker dig som

  • Har IT-intresse & stort intresse för teknik, databaser och nätverk
  • Talar flytande svenska och har goda engelska kunskaper då detta krävs i kommunikationen med kunder
  • Besitter kunskaper i Windows produkter
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du har

  • Läst en IT-utbildning, gärna kopplat till nätverk
  • Tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat yrke, gärna arbetat med kassa- och betalsystem
  • Erfarenhet av att kommunicera obehindrat på flera nordiska språk
Som person är du serviceminded och arbetar kommunikativt och lösningsorienterat när du hjälper kunder. Du kan på ett pedagogiskt sätt sätta dig in i kundernas problem och med noggrannhet. Du har en god initiativförmåga som gör att du kommer med idéer och tankar till ditt arbetsteam.

Sista ansökningsdag: 2018-10-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor går det jättebra att höra av sig!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.