Supportmedarbetare till PLANit i Göteborg

Publicerad:
2018-04-17
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201140312
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Robert Weineland
PLANit Sweden AB utvecklar lednings- och planeringssystem för anropsstyrd persontrafik. Systemen erbjuder ett kraftfullt stöd för den som vill köpa, sälja och planera anropsstyrd persontrafik på ett konkurrenskraftigt sätt. De stora informationsmängderna bestående av bl a resenärsprofiler, geografi, körtider, fordonskapaciteter mm som måste hanteras i det omfattande planeringsarbete som krävs för att utföra en kostnadseffektiv anropsstyrd trafik tar våra system hand om och presenterar resultatet för beställaren. Med vårt systemkoncept följer också möjligheter att integrera med andra system, så som trafikledningssystem, planeringssystem eller tidtabellssystem, för att exempelvis ge den anropsstyrda trafiken en större roll i kollektivtrafiken. Göteborgskontoret består idag av 19 teknikintresserade medarbetare.

PLANit ser positivt på framtiden och söker nu en driven och engagerad supportmedarbetare till vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Om tjänsten
Som medarbetare i PLANits support kommer du vara en del av avdelningen Test, Training and Support (TTS) som arbetar med kundsupport gällande planläggning- och realtidssystem inom persontransport. PLANit har en omfattande utbildningsverksamhet med såväl färdiga kurser som skräddarsydda utbildningar. I din roll kommer du vara delaktig i både framtagande av utbildningsmaterial och undervisning gällande detta. Vi står inför att implementera en ny testprocess där du kommer att få möjlighet att vara med att utforma hur vi arbetar med acceptanstester.

För att lyckas i den här rollen tror vi att det är viktigt med ett stort teknikintresse, du behöver ha en förståelse för plattformen och en vilja att lära dig vår verksamhet. Att vara service-minded och engagerad är viktigt då kundinteraktion utgör en stor del av rollen.

Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter innefattar tjänsten:

 • Besvara samtal och också ta emot ärenden som kommer in till vårt ärendehanteringssystem från kunder och att vara deras kontakt i dessa ärenden.
 • Utredning av ärenden i supporten, i nära samarbete med övriga team.
 • Utarbeta utbildningsmaterial och teknisk dokumentation
 • Utbildning både externt och internt
 • Delta i testarbete tillsammans med teamen

Din profil
Vi tror att Du är relativt nyutexad från högskolan, kanske har du hunnit jobba lite grand men är nu redo för en roll hos oss där du får möjlighet att utvecklas och växa med rollen. Fokus på rollen kommer till en början att vara first-line support vilket gör att vi vill att du har ett stort tekniskt intresse. Vi kommer att utveckla vår utbildningsverksamhet varför vi vill att du har en vilja att växa in i en roll där du kommer att vara delaktig i att hålla utbildningar.

Krav

 • Tekniskt intresse
 • Service-minded
 • Intresse för/erfarenhet av trafikplanering
 • Kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom IT
Meriterande

 • Erfarenhet av arbete med support
 • Kunskaper i SQL
 • Programmeringskunskaper och förmågan att läsa programkod
 • Danska förekommer också och är därmed meriterande
Vi söker dig som har ett stort engagemang och trivs med att ta personligt ansvar för dina uppgifter. Du bör ha en problemlösande analysförmåga samt ha egenskaper som noggrannhet, laganda och flexibilitet. Du bör vara kvalitetsmedveten och alltid ha kundernas bästa i fokus. Att kunna samarbeta och med respekt diskutera lösningar från olika perspektiv är avgörande i den här rollen. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med PLANit i syfte att föra kunderna, företaget och dig själv framåt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar PLANit med Dfind IT. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor rörande tjänsten besvaras av Robert Weineland på 0729-734026, robert.weineland@dfind.se eller Pia Tegnér på 0733-573607, pia.tegner@dfind.se.

Uppdragsgivare: PLANit Sweden AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid