Supporttekniker

Publicerad:
2018-12-20
Ort:
Enköping, Uppsala län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158215
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontakt:
Mathias Johansson
Är du i början av din IT-karriär och vill få in en fot i branschen? Är du en social person med ett brinnande IT-intresse? Då ska du fortsätta läsa!

På uppdrag av Försvarsmakten i Enköping söker vi dig som vill jobba med IT support hos en av Sveriges största myndigheter. Försvarsmakten är en mycket attraktiv arbetsgivare och det är mycket meriterande att kunna sätta dem på sitt CV. Du kommer att vara anställd av Dfind IT och arbeta på detta långsiktiga uppdrag.

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Västerås och med omnejd.

Det är viktigt att du är intresserad av att jobba inom IT och har sysslat en del med datorer och teknik och att du är trevlig och social. Eftersom du kommer jobba som konsult för Dfind IT är det viktigt att du kan representera Dfind IT på ett bra sätt ute hos våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Användarstöd, 1st line och 2nd line.

* Dagligt underhåll av PC klienter (Windows 7) tillhörande kringutrustning samt på platsen support till användare.

* Deltagande i förberedelser inför övningsverksamhet, omsättningar av IT-materiel, inventering, felsökning av datorer och kringutrustning.

Kvalifikationer

* Grundläggande kunskaper kring PC teknik och nätverk

* Grundläggande kunskaper i klientoperativ och standardapplikationer

* Windows operativsystem

* Microsoft Office

* Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt

* Har IT utbildning på gymnasienivå eller liknande

* B-körkort

* Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande om du har med dig vana av Active Directory, sharepoint, virtualisering

Personliga egenskaper
Som person är du trevlig och social, du tycker om att träffa nya människor. Du kan både arbeta tillsammans i en större grupp och självständigt på ett engagerat, proaktivt, strukturerat och noggrant sätt där eftersträvan är att nå resultat av hög kvalité.

Pga. kontakt med både kund och leverantör ska du vara serviceinriktad samt ha lätt för att ta kontakt med människor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Västerås med placering i Enköping

Omfattning: Heltidstjänst med arbetstid dagtid med ev övertid kvällar, helg, men i begränsad omfattning.

Sista ansökningsdag: Ansök snarast eftersom vi intervjuar kandidater löpande.

För information: mathias.johansson@dfind.se

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet. Vi arbetar med intressanta och attraktiva företag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas och coachar dig i din utveckling. Som anställd hos oss erbjuds du en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, individuella utvecklingsplaner, utbildningar och sociala aktiviteter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.