Supporttekniker inom främst Microsoft till uppdrag i Stenungsund i Stenungsund

Publicerad:
2017-05-10
Ort:
Stenungsund, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201052699
Sista ansökningsdag:
2017-06-30
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind söker nu en supporttekniker för placering hos vår kund i Stenungsund. Man kommer att arbeta med support via ärendehanteringssystem, telefon, service desk och onsite på ett företag som ligger i framkant vad gäller Microsoftprodukter. Här uppmuntras proaktivt arbete som leder till förbättringar.

Detta uppdrag ingår i vår konsultverksamhet och vi hoppas kunna erbjuda en lång karriär hos oss, även efter detta uppdrag.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stenungsund

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

-Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande och även ett par års erfarenhet inom IT Supportyrket.

-Du har tidigare erfarenhet av Microsoftprodukter.

-Goda kunskaper i engelska

-Som person behöver du vara service minded och motiveras av att hjälpa andra. Du behöver också ha ett tekniskt intresse och vilja hänga med i den senaste tekniken.

-Du behöver också vara stresstålig och klara av att prioritera och strukturera upp ditt arbete de dagar som arbetsbelastningen är hög.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.