Supporttekniker inom nätverk i Malmö

Publicerad:
2018-08-06
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165063
Sista ansökningsdag:
2018-09-06
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Brinner du för IT och vill vara med och bygga upp ett nytt Service Desk-team? Vi söker nu en flitig konsult för en 24/7 suppport/NOC till ett spännande tillväxtbolag i Malmö!

Vi söker dig som är junior eller nyexaminerad med kunskaper inom IT, gärna med inriktning nätverk och/eller säkerhet. Här ges en möjlighet till att vara med i uppstarten av något nytt och att utvecklas tillsammans med företaget. Erfarenhet av nätverk och säkerhet är meriterande, men stor vikt läggs även vid personligt intresse!

Om rollen
I rollen som Supporttekniker ingår ett ansvar för att säkerställa pågående drift och support, både under och efter kontorstid. Ett bra kundbemötande är av största vikt och serviceerfarenheter är meriterande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav övervakning av nätinfrastruktur där fokus ligger på incidenthantering, förändringar och problem. Även felsökning och ett arbete för att förebygga driftrelaterade uppgifter kommer vara en del av din vardag. Du kommer att dagligen ha kontakt med svenska, danska och norska kunder och kollegor.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen ingår:

  • Arbete i Servicedesk
  • Övervakning
  • Bevaka och åtgärda ärenden efter prioriterad ordning
  • Säkerställa att adekvat information kontinuerligt tillförs ärenden
  • Övervaka och hantera inkommande förfrågningar via e-post och telefon
  • Kommunikation med kund
  • Förebyggande underhåll
Tjänsten innefattar 3-skiftsarbete; förmiddag/eftermiddag/natt.

Så vem är du!

  • Du har en Högskole- eller KY-examen inom IT-teknik, gärna med inriktning nätverk och/eller säkerhet
  • Du talar flytande i svenska och engelska i tal och skrift och har en förståelse för de skandinaviska språken
  • Erfarenhet inom nätsäkerhet, wireless, routing och switching samt Voicelösningar är meriterande
Utöver detta har du en vilja till att lära dig nya saker, gillar att utmanas och att lösa problem som kommer framför dig. Som person är du driven, självständig, målinriktad och har ett stort tekniskt intresse!

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid