Supporttekniker sökes med hög servicekänsla för uppdrag i Stockholm

Publicerad:
2018-08-10
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165636
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Supporttekniker sökes med hög servicekänsla för support till ett internationellt företag!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om Rollen
Du kommer att ge IT-support på både svenska och engelska. Du tar emot ärenden från supportteamet och agerar 2nd line och onsite support. Du kommer att arbeta med djupare felsökning, installationer på både hård- och mjukvara. Detta ställer höga krav på att du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete samt att du är självgående. Vidare på sikt finns möjlighet att utvecklas i rollen som supporttekniker.

Vem är du?
Du har minst ett års erfarenhet av servicedesk och trivs i rollen att jobba nära användarna. För dig är det viktigt att ge gedigen support då du har service i ryggraden. Det är viktigt att du är trevlig, social och att du tycker om att träffa nya människor.

Krav för detta uppdrag:

 • Active directory
 • Support via fjärrstyrning
 • Arbetat i ärendehanteringssystem
 • Supporterat användare i Office 365 eller Google Suite
 • Installation och support i Windows 7-10
 • Microsoft server
 • Grundläggande kunskap om nätverk, infrastruktur och molntjänster
Meriternade:

 • Installation och support via MDM
 • SCCM
 • ITIL certifiering
 • Symatec Brightmall
Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se.

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Kund.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Augusti/September

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Keep Improving!