Supporttekniker som vill arbeta på stor myndighet i Stockholm

Publicerad:
2018-07-16
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159221
Sista ansökningsdag:
2018-07-17
Kontakt:
Joanna Hansson
Telefonnummer:
+46729733473
Har du erfarenhet av och brinner för IT-support? Vill du arbeta i en samhällsbärande organisation? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Nu söker vi dig som vill bli anställd som konsult hos oss där det första uppdraget blir ett långsiktigt uppdrag hos en stor myndighet.

Om uppdraget
Vi söker nu erfarna och duktiga supporttekniker som vill arbeta på servicedesken hos en myndighet inom rättsväsendet med placering i Stockholm. Du kommer att ansvara för att registrera ärenden som kommer in via telefon, kategorisera och prioritera ärenden, utföra en första felsökning, hjälpa användare via telefon och lösa samtliga ärenden i den mån det går. Servicedesken arbetar efter ITIL-processerna.

Servicedesken har öppet dygnet runt, varför du behöver vara beredd att arbeta under dygnets alla timmar. Du kan lägga önskemål om arbetstider för varje sexveckorsperiod. På sikt finns det möjlighet att arbeta med Incidenter under nätterna.

Arbetsplatsen
Kunden är en myndighet som är en stor aktör inom rättsväsendet. Du kommer att ingå i ett team som tillhandahåller IT-tjänster till hela myndigheten. Placeringen är i centrala Stockholm

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med att ge IT-support genom telefon och har en mycket god kommunikationsförmåga. I och med att servicedesken har öppet dygnet runt så är det avgörande att du är villig att arbeta i skift, det vill säga kunna arbeta under dygnets alla timmar. Vidare uppfylller du nedan krav:

  • Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning med IT-inriktning
  • Mycket goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med IT-support med telefonen som redskap
  • Minst ett års erfarenhet av felsökning av PC, applikationer, kringutrustning och nätverkskommunikation över telefon
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med Microsoft Office och Windows
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystemet Remedy ARS (Action Request System) och/eller på marknanden likvärdiga system.
  • Erfarenhet av ITIL eller likvärdig processhantering

Meriterande

  • Erfarenhet från rättsvårdande myndighet
  • Erfarenhet av NetWare, eDirectory och/eller Active Directory
  • Erfarenhet av remotehanteringsverktyg
Vi letar alltid efter konsulter som är serviceinriktade, pålitliga och engagerade.

Frågor? Kontakta gärna Joanna.hansson@dfind.se

Uppdragsstart: Senast December 2018. Det finns eventuella möjligheter att bli övertagen av kund.
Sista ansökningsdag: Sök omgående, absolut senast den 17 juli 2018, intervjuer sker löpande.
Arbetstider: Heltid. Supporten är öppen dygnet runt. Skiftpass med viss hänsyn till önskemål kring arbetstider.

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Stockholm

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!