Supporttekniker till 1st line i Norrköping

Publicerad:
2018-09-10
Ort:
Norrköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201123284
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Isabella Sundberg
Dfind IT söker för kunds räkning supporttekniker med god känsla för service. Du kommer att arbeta i vår kunds servicedesk där du svarar på supportärenden från användare. Genom inkommande samtal eller mail löser du problem och svarar på frågor inom IT-miljön genom vägledning eller fjärrstyrning. Problemen varierar i svårighetsgrad så vi söker dig som har bred kunskap inom IT.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Norrköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag: Vi hanterar ansökningar löpande, skicka din ansökan redan idag.

För information: Kontakta Isabella Sundberg på isabella.sundberg@dfind.se eller 0768 325 172.

Kvalifikationer:

  • Gymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av arbete i en IT-servicedesk.
  • Övergripande kunskap inom: Microsoft office, Windows, klienthantering m.m.
  • God svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. Du behöver vara anpassningsbar, kunna sätta dig in i nya tekniker och system samt ha en god förmåga att kunna prioritera ärenden. Vidare söker vi någon som trivs med att ta eget ansvar, driva sitt arbete framåt och har lätt för att samarbeta i team.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.