Supporttekniker till ICA i Västerås

Publicerad:
2019-04-11
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201214545
Sista ansökningsdag:
2019-04-28
Kontakt:
Mathias Johansson
Vi söker nu en supporttekniker till ICA i Västerås
Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete. Vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att bredda din kompetens och även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område.

Som supporttekniker på ICA ansvarar du för att ge stöd åt de interna användarna som finns i verksamheten. Du löser IT-problemen på plats, via telefon eller mail. Uppgifterna består av kontohantering, felsökning, problemlösning av mjuk och hårdvara samt nätverk.

Kvalifikationer:
- Teknik/IT utbildning från Gymnasium, KY- eller Högskola
- 2 års erfarenhet som IT Support.
- Vana av ärendehanteringssystem
- Du bör ha lätt för att lära nya IT miljöer, system, applikationer.
- B-körkort

Dina personliga egenskaper är noggrann, strukturerad. Du är en driftig person med stort engagemang och ansvarar att få saker gjorda i tid. Du har också lätt att ta kontakt och kommunicera med andra både på svenska och engelska utan problem.

Ort: Västerås
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Maj 2019

Sista ansökningsdag: 2019-04-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

För information: kontakta Mathias Johansson på mathias.johansson@dfind.se