Supporttekniker till ny servicedesk i Uppsala

Publicerad:
2019-02-13
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189738
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Under våren 2019 öppnar en ny spännande servicedesk hos Data Ductus i Uppsala. Vi söker därför flera kontaktskapande och sociala supporttekniker med brinnande intresse för IT.
Din främsta uppgift är att hjälpa användare hos vår kund i Uppsala med problemlösning, såväl högt som lågt. Vi söker dig med god servicekänsla och som tycker att det är roligt att arbeta med IT-support.

Du kommer att ingå i ett team på 3-6 personer som ansvarar för leveransen av en dedikerad servicedesk. Som medlem i teamet är du delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av åtagandet och får möjlighet att sätta dig in i en intressant teknisk miljö.

Du blir inledningsvis anställd av Dfind IT och kommer att ha mycket goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter avslutat uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker både dig som har flerårig erfarenhet av teknisk support eller motsvarande, men också dig som är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har någon form av IT-utbildning och är allmänt väl orienterad i datoranvändning i windowsmiljö.

Det är meriterande om du har specifik kompetens inom något eller några av följande områden:

- Active Directory

- Microsoft Office

- Exchange

- VPN

- Nätverk

- Installation och konfiguration av Windows-operativsystem

- Ärendehantering

- IT-support

- Citrix

- Service-Desk verktyg

Krav på goda kunskaper i svenska och vara duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-02-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. Anställning beräknas till 1 mars 2019.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se