System administratör inom Microsofts molnlösningar!

Publicerad:
2019-04-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201211701
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Jens Hultqvist
Systemadministratör inom Microsofts molnlösningar!
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Vi söker nu en System administratör inom Microsoft som kommer att få jobba med molntjänster!

Om rollen
Som System administratör blir du en viktig del i vår kunds pågående globala förändringsresa. De har ett stort fokus på att konsolidera IT verksamheten inom koncernen, där Sverige på många plan agerar förebild. Du blir en del av den interna IT gruppen, med huvudansvar för deras kommunikationsplattform. Du kommer arbeta mycket med Office365 och få representera Sverige i den koncerngemensamma grupp som tillsammans utvecklar och förfinar tjänster, produkter och arbetssätt.

Projektarbete kommer utgöra en stor del av arbetet då allt fler interna och koncerngemensamma initiativ startats upp. Viss ärendehantering förekommer också då gruppen agerar 2nd line till Servicedesk. Stort fokus ligger på applikationsdrift, scripting, automatisering och projekt.

Din bakgrund
Vi söker en senior, driven och självgående person som jobbat minst 5 år med liknande arbetsuppgifter. Du har gärna arbetat på ett mindre företag och haft en bred roll med mycket ansvar.

Du bör ha en bred kompetens och förståelse för Microsoftbaserad infrastruktur och teknologi. Vi tror att rätt person kanske påbörjat sin IT-karriär med någon form av programmering, och sedan fortsatt med serverdrift, klient- och applikationsdrift.

Då det förekommer en viss teknikskuld inom bolaget ser vi gärna att du har erfarenhet av automatisering och standardisering av system och processer.

Du har teknisk kunskap och är självgående och kan ta en rådgivande roll inom:
- Windows Server
- Active Directory, ADFS
- Cloudtjänster, främst Azure och Office365
- Powershell
- DNS

Du ska ha kännedom om:
- System Center
- Intune

Meriterande om du har kunskap inom:
- FIM/MIM (de tittar på att införa det)
- JavaScript eller andra scriptspråk
- Erfarenhet av Infrastructure as code (Scripta upp molnlösningar, automatisera)

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, självgående, initiativtagande och kapabel till att både leda och delta i projekt. För att passa in i gruppen behöver du vara prestigelös och ansvarstagande. IT och teknikintresset i hela gruppen är stort, så du bör ha ett starkt sådant och tycker om att söka fram nya, innovativa lösningar inom den senaste tekniken.

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta jens.hultqvist@dfind.se

Detta är en konsultrekrytering, som innebär att du inledningsvis blir anställd som konsult på Dfind IT, med möjlighet till anställning hos kunden på sikt.

Ort: Solna (Frösunda)
Uppdragsgivare: Dfind IT AB
Start: Så snart som möjligt.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.