System Developer/ System Responsibles Services i Fagersta

Publicerad:
2018-10-16
Ort:
Fagersta, Västmanlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201174469
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Mari Larsson
System Developer/ System Responsibles Services – Seco Tools

Globalt arbete med spännande utmaningar!

Med nära samarbete med din avdelning, Market & Sales and Services och IT avdelningen kommer du hjälpa Seco att vinna marknadsandelar och säkerställa att Seco har IT lösningarna och den service som behövs för att följa sin strategi och nå sina mål. Avdelningen Market & Sales and Services har fyra områden Services, Sales, Marketing och CRM, denna roll ligger i området Services.

Om rollen

Rollen är uppdelad i två delar, System Developer och System Responsible. Du arbetar i ett globalt team som består av 6 utvecklare och en tekniskt ansvarig. Placeringsorten är Fagersta med möjlighet att arbeta till viss del på distans.

Som System Developer arbetar du med systemutveckling och genomför systemförbättringar på ett framgångsrikt sätt. Du kommer att designa, utveckla och testa samt felsöka och implementera programvara.
Skapa skalbarhet, säkerhet och tillgänglighet, skapa systemspecifikationer och tidsestimat. Det ingår också att skapa och underhålla systemdokumentation, ställa systemkrav. Föreslå lösningar och funktionalitet till företagets intressenter och vara 3: d line support.

Som System Responsible är du tekniskt ansvarig för utveckling, underhåll och support av systemet.
Det ingår även att budgetera och planera. Du står för utveckling, underhåll och support av systemet enligt standarder. Tillsammans med bl.a IT Demand Manager tydliggör ni för verksamheten om hur systemet kan tillföra ett affärsvärde. Du upprätthåller kommunikation mellan utvecklare och angränsande intressenter och verksamhet.

Din Profil: Du har Datavetenskaplig Högskoleutbildning.
Gedigen erfarenhet av Systemutveckling, Process-, Datamodellering. Även arbetat med krav och test och systemdokumentation samt utveckling av Web Applikationer.
Du har arbetat med Agila metoder. Vi ser även gärna att du har teknik- och affärsintresse.

Du behöver kunna engelska flytande, både i tal och skrift.

Du känner igen dig i ord som driven, resultatorienterad, målinriktad och strävar ständigt efter nya förbättringar. Du är en lagspelare som förstår att teamet är viktigare än jaget. Din trygghet och långa erfarenhet gör att du klarar snabba förändringar och kan prioritera om när det krävs.

Du behöver skapa nätverk och nya relationer, och behöver därför vara både verbal och lyhörd.

Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools AB

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 21 oktober 2018

Start: Omgående

Om Seco Tools
På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer.