System Engineer (Cloud) till Arvato i Varberg

Publicerad:
2018-09-27
Ort:
Varberg, Hallands län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201166999
Sista ansökningsdag:
2018-11-01
Kontakt:
Malin Magnusson
Arvato Holding AB är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

IT-avdelningen på Arvato är en servicefunktion som bidrar till företagets framgångar genom att förse hela vår division med väl fungerande system och säkra serverlösningar. Inom IT-avdelningen i Varberg arbetar 19 personer.

Rollen
Just nu söker Arvato en Cloud Engineer som kan vara med och stötta oss i våran interna Cloud-resa på företaget. Du kommer ingå i vårat infrastrukturteam och arbeta med att förvalta och vidareutveckla våran Cloud-plattform. Du kommer även att arbeta operativt i teamet som hanterar infrastrukturen och alla Arvatos IT tjänster vilket kräver ett brett kunnande inom IT.

I det dagliga arbetet ansvarar du för drift och underhåll vilket kan innebära att sätta upp nya virtuella miljöer, uppgraderingar samt säkerställa skalbarhet och prestanda. Du blir även delaktig i olika IT-projekt tillsammans med Arvatos globala IT-organisation.

Din profil
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning. Du bör även ha kunskap i dessa tekniker/erfarenhetsområden:

  • Erfarenhet av MS Azure eller andra molnbaserade tekniklösningar
  • 24/7 drift med hjälp av privat, hybrid och molntjänster
  • Erfarenhet av virtualiseringsteknik, t ex VMware
  • MS Windows Server 2012/2016
  • Nätverk, Switchar och Brandväggar
  • Erfarenhet av serversystem i kritisk produktion med många användare
  • Behärska engelska i tal och skrift
Som person
Vi arbetar i en utvecklingskrävande IT-miljö med korta rapporteringstider, vilket ställer krav på att du som person är flexibel och drivande i vårt förbättringsarbete. Självklart gillar du att samarbeta med andra och att vara en del av en servicefunktion.

Vårt erbjudande
Arvato är en familjär arbetsplats där det är lika viktigt att vara engagerad i sitt arbete som att inte missa tre-fikan. På Arvato har de mottot att “Måndag ska vara veckans bästa dag”, håller du med? Välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar och där goda möjligheter finns till en spännande karriärsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation. Tjänsten är på heltid och tillsätts snarast möjligt enligt överenskommelse.

Intresserad?
Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet redan idag! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT.

Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på 0705692628 eller malin.magnusson@dfind.se

Placeringsort: Varberg
Omfattning: Heltid