System Engineer inom fysisk klientmiljö till DXC i Linköping

Publicerad:
2018-09-27
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemtekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201129476
Sista ansökningsdag:
2018-11-11
Kontakt:
Erik Aronsson
DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Enterprise Services-verksamheten hos Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter.

Om tjänsten
I rollen kommer du i huvudsak att arbeta med teknisk utveckling i Windows-miljö men också i 3rd line support. Du arbetar i projektform där det gäller att driva processen framåt och ta egna initiativ. I tjänsten är det viktigt att förstå kundernas behov samt önskningar och därefter göra sitt yttersta för att tillgodose dessa.

Uppdragsgivare: DXC Technology

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information: I denna rekrytering samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande roller samt en gedigen erfarenhet i Windows 7/Windows 10. För denna tjänst ser vi att du har kunskaper inom:

  • SCCM
  • Windows 7/10
  • PowerShell
Det är även meriterande om du besitter kunskaper inom ett eller flera av dessa områden:

  • Active Directory
  • GPO:s
  • Citrix NetScaler
  • MS Office
Dessutom är det värdefullt om du har kunskaper i kopplingar mellan Windows och Unix-miljöer, nätverk och applikationsintegration. Erfarenhet av olika projektarbeten i tidigare tjänster samt en eftergymnasial utbildning är meriterande.